מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיתוק ביד שמאלחסוי08/01/2010
שלום רב,
הנני בן 21 סובל משיתוק Erb's palcy ביד שמאל, אני עושה הרבה ספורט ופיזוטרפיה, לא מזמן ראיתי מכשיר על אדם אחר(על הרגל) עם אני לא טועה מחברת נס שנותן פולסים חשמלים, למרבה תדהמתי ששמתי אתו על היד באילתור ראיתי שהוא מגביר לי זרמים ביד ואני יכול לעשות תנעות שלא יכלתי לעשות בעבר, היד המשותקת מאוד קטנה.
האם מכשיר כזה יכול לעזור לי ?
איפה קונים מכשיר כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר נסס
ד''ר יונה יניב09/01/2010יש מכשיר דומה ליד. אבל מה שהוא עושה - הוא נותן זרם חשמלי לשרירים וכך מפעיל אותם. הוא לא עוזר לך לתת הוראה עצבית לשרירים. נותנים אותו כאשר רוצים למנוע דלדול שרירים עקב בעיה עצבית שאמורה לחלוף. לדוגמא - חתך של עצב שנתפר וצפוי שיחזור לפעול בעוד חצי שנה-שנה - עד לחזרתו לפעילות השרירים אותם מעצבב יכולים להדלדל וכשיחזור לפעילות, לא יהיה כמעט שריר לעבוד עליו. בעזרת הפולסים מהמכשיר - שומרים על השריר -פחות או יותר- עד לחזרת העצב.
לכן לדעתי, אין מקום לטיפול עם המכשיר במקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?