שאלה לרופא חשוב בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא חשוב בבקשה
    עינבר
    30/01/2010

שלום רב

לפני כחודש עברתי ניקוז אבצס בירך ימין ואושפזתי להמשך טיפול אנטיביוטי למשך 10 ימים טופלתי באוגמנטין לווריד לאחר שיחרורי קיבלתי המשך לעוד שבוע ימים באוגמנטין

עבר כבר חודש הנפיחות לא ירדה כאשר אני נוגעת במקום יש לי כאב עז וכן מיגבלה קטנה
    במהלך החודש טופלתי באנטיביוטיקות שונות ובינהם טראביד ודלצין למשך שבועיים ללא הועיל נשלחתי למיון כירורגי אושפזתי ויצאתי על דעת עצמי מאחר ולדעתי הם לא יודעים מה הבעיה שכבר חודש קיימת בסונר שבוצע היה רשום בצקת ברקמות הרכות למיטב ידיעתי בצקת לא אמורה להכאיב הנפיחות ומישוש של גוש שאני מרגישה באיזור (אושפזתי במחלקה כירורגית לצורך העינן )

מה לדעתכם עושים ?

בכבוד רב
    שרונצוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא חשוב בבקשה

הוספת תגובה

• אבצס

ד''ר יונה יניב
    31/01/2010

את צריכה לחזור לרופאים שניתחו אותך, ייתכן וצריך לעשות MRI לברר מהיכן מגיע האבצס, אם עדיין קיים, אולי יש תהליך אחר בסביבה וייתכן שיהיה צורך בניתוח נוסף ואולי גם להשאיר את הפצע פתוח לצורך ניקוזו לאחר הניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו