כאבים כרוננים מתחת לבית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כרוננים מתחת לבית השחי
    א -בת 34
    11/02/2010

אני סובלת מכאב כרוני עמום וחולף בשריר או גיד באזור מתחת לבית השחי שנוצר כנראה מחוסר איזון כתוצאה מאסימטרייה כלשהיא במבנה הגוף
    אני עושה די הרבה ספורט והכאבים מופיעים רק כאשר אני יושבת מול המחשב ולא בתנועה.
    אורטופד וכירורג שהלכתי אליהם לא כל כך ידעו מה לעשות עם זה (צילום + אולטרה סאונד תקינים) המליצו לנסות רפואה אלטרנטיבית אבל לא נראה שזה עוזר לי
    ויש לציין שהבעיה נעלמת בקיץ וחוזרת בחורף
    האם יש מה לעשות בנושא?
    למי לפנות?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסיון ...

המלצה חמה
    11/02/2010

בדיקת US שד + בלוטות לימפה . תפני לכירורג שד
    אמא שלי סבלה במשך שנים מהתופעה שלך ונפיחות ביד ולא נמצא בעיה ונתנו לה זריקות לכאבים עד שלבסוף גילו את המחלה בשד ובבלוטות לימפה . תודה לאל היא בריאה היום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בישיבה בבית השחי

ד''ר חגי אמיר
    14/02/2010

שלום א.
    כנראה מדובר בבעיה נקודתית בעמוד השידרה הגבי.
    אני ממליץ לגשת לכירופרקטור. לטיפול .
    בהצלחה דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי..

אוהד
    24/11/2010

תראי האמתי שנכנסתי כי יש לי גם בעיה כזאת רק שאני התמקדתי במילה ספורט שרשמת
    עכשיו אנחנו בחורף ויש לי הרבה יותר כאבים באזור הזה ונראה לי שהסיבה שהרופאים לא מוצאים דבר כי באמת הכל בסדר שם רק זמן החימום שלנו לא טוב גם אני בקיץ פחות סובל וזאת בגלל שאחרי ספורט שאני עושה לא נוצר קיבוץ השריר אחרי אימון
    ובחורף קר והשרירים מתקבצים אשמח לשמוע ממך תגובה לגבי מה זה!!!

תראי אם יש לך נפיחות קטנה מתחת לבית השחי וכואב לך להרים את היד ואת מתאמנת כל יום יש מצב שהבעיה שלך היא גם שלי *לרוב זה אצל אנשים רזים לציין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו