לד"ר יניב - ניתוח ל-De quervain

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר יניב - ניתוח ל-De quervain
    שרונה
    17/03/2010

שלום,
    לפני שבועיים עברתי ניתוח בכף יד שמאל בשל De quervain's disease ממנה אני סובלת מזה כשנה ולאחר ששלוש זריקות סטרואידים נכשלו. תפרים הוצאו לאחר 12 יום, והצלקת נראתה יפה ולא מזוהמת, בלי פגיעה בתחושה.
    שאלתי כזו: יש לי בבית תינוק בן שנה וחודש, ויום לאחר הורדת התפרים חזרתי לטפל בו כי הרגשתי שהכאב כבר לא נורא. מאז יש לי נפיחות רבה יותר באזור הצלקת, ללא אודם, וכמו כן למרות שטווח התנועה בכף היד כמעט מלא, עדיין יש כאבים משמעותיים בהנעת האגודל (כשאני עושה לעצמי "מבחן פינקלשטיין"). לאור זאת, האם עלי להמשיך לנוח עם היד ולא לאמץ אותה להרמת התינוק? האם פעילות מאומצת כזו עלולה לגרום לנזק לתהליך ההחלמה מעבר לכאב (הנסבל בסה"כ)?
    רוב תודות על התייחסותך,
    שרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר יניב - ניתוח ל-De quervain

הוספת תגובה

• de-quervain

ד''ר יונה יניב
    18/03/2010

אחרי שבועיים - נורמלי שעדיין יכאב והצלקת נפוחה - ייתכן שאת זקוקה לטיפול בריפוי בעיסוק - גם לטיפול בצלקת וגם להורדת הנפיחות והכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו