דלקת גידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גידים
    רינת
    01/04/2010

יש לי דלקת גידים למעלה משנה יש לציין שהאורטופד קבע זאת ללא שום צילום לפי בדיקה והסתכלות האם זה בסדר היא התחילה ברגל שמאל עברה גם לימין אחרי מנוחה אני לא יכולה ללכת ובפרט בוקר ממש נופלת אין לי שיווי מישקל לוקח לי כמה דקות וכאבי תופת עד שזה משתחרר האם למשקל יתר יש השפעה על זה? האם זה יעבור אני רק בת 35 ממש מפחיד בערב יש לי התנפחויות סביב הרגל האורטופד נתן לי מספר פעמים כדורים אבל זה כבר לא עוזר מה ניתן עדין לעשות זה יעבור או שזה יכול להחריף יותר ואז אני לא ילך בכלל אני ממש חוששת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גידים

הוספת תגובה

• דלקות בגידים

דני סימן טוב
    02/04/2010

שלום רינת
    אין ספק שעודף משקל מכביד על הגוף וצריך לטפל בזה .במקרים מסויימים שקיימות נפיחויות בכפות הרגליים הדבר נובע מחוסר זרימת דם תקינה לכף הרגל .זאת אומרת שבן הברך לקרסול קיימות 2 עצמות שנקראות טיביה ופיבולה שתפקידן לגרום לתנועה תקינה של הקרסול .ובין העצמות הנ"ל מצטברות חומצות חלב שנגרמות מעומסים על הגוף או פעילות גופנית חריגה .עקב כך נוצרות נפיחויות בכפות הרגליים .ניתן להקל על הכאב בטיפול ע"י עיסוי רפואי אורתופדי ברפואה משלימה בקופת החולים שבה את חברה .יש גם אפשרות נוספת להיבדק אצל רופא לכלי דם כדי לקבל חוות דעת מיקצועית נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו