החרפה בכאב בגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החרפה בכאב בגב התחתון
    מושיקו
    04/04/2010

שלום.
    אני בן 26 לפני כשנה וחצי עשיתי תאונת דרכים עם אופנוע,בתאונה הזואת קיבלתי מכה בגב התחתון,לציין כי לעולם לא סבלתי או התלוננתי מכאבי גב עד לאותו היום,הכאב היה חלש ומאוד נסבל אך בתקופה האחרונה(3 שבועות)הכאב ניהיה חזק ובלתי נסבל(הכולל שימוש במשכחי כאבים חזקים ובריתוק למיטה) עם הקרנה לירך השמאלי אחורי.
    כאשר התלוננתי על כאבי גב לאחר התאונה שלחו אותי לסיטי והבחינו בבלט דיסק קל אחורי בגובה L4-L5
    ובבלט דיסק אחורי דיפוזי בגובה L5-S1 .
    בעקבות ההחרפה בכאב פניתי שוב לאורטופד שהמליץ לי על ניתוח?!ללא ביצוע MRI או סיטי חוזר.
    הרי זה ידוע שכול חדירה לגוף היא לא מומלצת והיא אופציה אחרונה,אני מכיר אנשים עם פריצות קלות שלא קיבלו כזה יעוץ!!
    אני יודע שייש תרגילים לחיזוק הגב שמייצבים אותי ומונעים את החרפת המצב זה נכון?
    אני מיואש ושוקל ללכת לרופא מומחה פרטי אני חושב שכולם רואים אותי כאילו אני משקר בשביל הביטוח( ורמז לי את זה אחד הרופאים) בבקשה יעוץ.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החרפה בכאב בגב התחתון

הוספת תגובה

• כאבי גב ורגליים אצל מכ"ית

ד''ר חגי אמיר
    18/04/2010

אכן, מושיקו יש טיפולים טובים, הדורשים התמדה ופעילות מתמשכת מלווה עם טיפול בתרופות ואמצעים פיסיקליים אחרים.
    קיימת גם מרפאת שיקום כאב במסגרת ביה"ח תל השומר, אולם התור לשם ארוך מאד.
    במידת הצורך אתה מוזמן להזמין תור אלי וניראה אם ניתן לעזור לך.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו