כאבי גב בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בהריון
    לילי
    15/04/2010

שלום רב,
    הנני נמצאת בשבוע 24.5 להריוני הראשון. בסביבות השבוע ה-20 החלתי לסבול מכאבי גב תחתון, בצד ימין, המקרינים לרגל ימין. הכאבים משתנים במהלך היום- לרוב שיאי הכאב הינם בבקרים ובערבים-לילות. הכאבים הם בעיקר במצבים של מעבר בין עמידה לישיבה ולשכיבה, ולהיפך. כמו כן, יש כאבים בהליכה. ישנם ימים בהם הכאב נסבל אך ישנם ימים בהם הוא משתק אותי ואינני יכולה לקום מהמיטה ואני נאלצת להחסיר ימי עבודה. הייתי אצל אורטופד שלאחר שמיעת הסיפור אמר כי זה נובע מתזוזת עצמות האגן וכי אין באפשרותי לעשות כלום בנידון.
    האם ישנן בדיקות שאני צריכה לעשות על מנת לאשש אבחנה זו? האם לא יכולות להיות סיבות נוספות לכאב כ"כ חריף?
    אודה על תשובה מהירה,
    לילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב בהריון

הוספת תגובה

• כאבי גב בהריון

ד''ר חגי אמיר
    18/04/2010

בעת ההריון מתקיים שינוי במרכז הכובד ולעיתים שרירים שלא עבדו קודם לכן ניכנסים לפעולה ולעיתים המאמץ יכול לגרום לכאבים בגב ולאורך הרגליים.
    ממליץ בשלב זה להכנס להתעמלות לנשים בהריון, זה גם ישפר המצב עכשו וגם יכין אותך ללידה.
    כמו כן רצוי לבדוק אם מדובר ברפיון רצועות באגן הגורמות לכאב, ולתת תמיכה בהתאם.
    בהצלחה ובשעה טובה ומוצלחת.
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו