פריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת כתף
    חי
    15/04/2010

בס"ד

שלום ביום שלישי שעבר(לפני שבוע ויומיים פרקתי תכתף בצבא) שמו לי קיבוע ואמרו לי שאצטרך להיות איתו שלוש שבועות,לפני יומיים(שבוע לאחר הפציעה) הלכתי לרופא בביקור רופא להוסיף גימלים-רופא רגיל לא אורטופד,והוא בדק אותי ואמר לי להוריד תקיבוע שזה לא טוב שהכתף לא זזה בכלל,ופשוט לא להרים אותה,אבל בלי קיבוע רק עם חוט רגיל שתופס מהצוואר אם כואב..

כרגע אני בלי הקיבוע,ורציתי לדעת האם זה טוב כי לפי מה שקראתי ואמרו לי בבית חולים אמרו שצריך שלושה שבועות..
    תיאור הרופא(לא אורטופד)-כתף ללא אודם נפיחות דפורמציה,מוגבלת מעט בתנועה בשלל חשש של מטופל אולם מסוגל להזיז בכל המישורים(בבדיקה של יד ב90 מעלות)ללא חסר נאורווסקולרי בגפה

לאור מה שאמרתי האם זה בסדר להיות בלי הקיבוע ורק עם מתלה מאחורי הצוואר,או להחזיר תקיבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת כתף

הוספת תגובה

• פריקת כתף

ד''ר חגי אמיר
    18/04/2010

אין ספק שבשבועיים שלשה לאחר הפריקה יש מקום להמנע המתח על הרצועות הקרועות באזור הכתף שניפגעה.
    לכן בדרך כלל שמים קיבוע לכתף לשבועיים שלשה, ולאחר מכן מתחילים הפעלה במיגבלות טווחים כדי למנוע מתח על האזורים הפגועים.
    רצוי להיות במעקב אצל אורטופד שינהל את הטיפול בכתף ואת המשך הפיזיוטרפיה.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה פריקת כתף

חי
    18/04/2010

הבנתי את זה,אבל הבעיה שלאור מה שצינתי הרופא הוריד לי תקיבוע והביא לי רק מתלה
    השאלה האם להחזיר את הקיבוע המלא או מספיק המתלה,ואם רלוונטי להחזיר אחרי שמיום שלישי אני בלי הקיבוע תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו