תוצאות MRI לגבי ברך ימין! צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות MRI לגבי ברך ימין! צריך עזרה
    דולב שון
    18/04/2010

שלום שמי דולב אני בן 21 סובל מזה שנה וחצי-שנתיים בבעיות ברכיים קשות מאוד, מתהלך כבר כחודש וחי עם קביים עם קשיי הליכה חזקים על ברך ימין. עושה פיזיותרפיות מעלה שנה , 2 בשבוע.
    תוצאות MRI מראות כי יש קרע בגוף ובקרן הקדמית של המינסיקוס הלטרלי עם ציסטה פרא מניסקאלית שמוקרה בקרע זה.

ניגשתי לאורטופד ראשון והוא זה שהמליץ על אורטוסקופיה, לאחר כחודש נשלחתי לאורטופד שני והוא בכלל המליץ על פיזיוטרפיה אינטנסיבית(3 פעמים בשבוע, פעמיים ביום),הוא שולל ניתוח, הכאבים רק מתחזקים בפיזיותרפיה.

מה לפי דעתכם צריך להיות המשך הטיפול, אני אשמח לתגובות ולעזרה. אני נמצא בתקופה מאוד קשה וכואבת. אני צריך לציין שאני חייל כך שהמערכת הרפואית לא הכי מגיבה טוב לעיניינים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בברכיים ממקור פיקתי

ד''ר חגי אמיר
    21/04/2010

דולב שלום.
    אם אכן מדובר בכאבים כה עזים ומתמשככים בברך, לדעתי אין מנוס מארתרוספופיה ותיקון המניסקוס.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו