יבלת ויראלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת ויראלית
    מרב
    22/04/2010

לבני בן ה- 14 וחצי יש יבלת ויראלית מסוג פלאנטרית - וורוקה. לאחר 2 טיפולי חנקן שלא הועילו החליט רופא העור לשלוח אותנו לניתוח לייזר בהרדמה כללית. מאחר ואני לא רוצה הרדמה כללית לילד, דחיתי את ההצעה. היבלת למעלה מ- 3 חודשים גדולה כואבת ובולטת מאוד. לאחר אולטרסאונד, אורכה 1.1. ס"מ ועומקה 0.6 ס"מ. יש לציין שהיבלת כואבת מאוד כולל כל האזור מסביב ולא מאפשרת לילד ללכת בצורה נורמלית.
    בבקשה עזרה:( מי המומחה להוציא את היבלת הזו???? למי לפנות??? פודיאטור ניסה להרדים את האזור של היבלת ולא הצליח משום מה. מה עושים עכשיו??? הצילו אותי, אני רוצה לעזור לילד שלי.
    תודה, אמא דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלת ויראלית

הוספת תגובה

• יבלת

ד''ר יחזקאל טיטיון
    26/04/2010

בד"כ יבלות כאלו זקוקות למספר טיפולים בחנקן ולא רק לשני טיפולים. במידה ולא מצליחים באמצעים שמרניים, הטיפול הוא אכן ניתוחי. יש לפנות לפודיאטר או לאורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל. במידה והכאבים כל כך קשים שלא ניתן להרדים מקומית, ניתן לביצוע בהרדמה כללית קצרה או בטשטוש עמוק והרדמה מקומית.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו