מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- INTOEING בשנית אודה לתגובתכםלימור26/04/2010
שלום וברכה,
בני בן השנה וחודש , אובחן ע"י רופאת המשפחה בINTOEING כבר בגיל חמישה -6 חודשים והופנה לאורטופד, זה לא הרחיב בהסברים ואמר לחכות שהילד ילך ואם קיימת הבעיה לחזור. בני הולך כבר חודש והבעיה קיימת נראית לעין ומפריעה (נופל).קראתי קצת על הבעיה ואני מבחינה בין 2 גישות : האחת: לחכות שאולי יסתדר עד גיל 3 או אפילו עד 9-10 ואז לטפל. השניה: סד לילה מספר חודשים כבר עכשיו.
יש לבני תור לאורטופד הנ"ל עוד שבוע ואני שוקלת ברצינות לקבע עם סד לילה. כמה חודשים בעצם
יש צורך בקיבוע? איזה סדים קיימים על חסרונותיהם ויתרונותיהם? ניסיתי ליצור קשר עם מכני אורטופדיה אך אלה עובדים בהנחיית הפניית אורטופד שקובע את זוית הסד ואת הצורך בו- האם אני יכולה לבקש הרופא להפנות אותי כנגד להמלצותיו? האם כדאי לי להתייעץ עם רופא נוסף לגבי זוית הסד. למיטב הבנתי נדיר טיפול כזה בגיל של בני וצריך סד מותאם אישית , האם יש מקרים מתועדים על טיפול בסד בגיל של בני ותוצאות, היכן אני מוצאת מקרים כאלה?
סליחה על המגילה ותודה שאתם כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר INTOEING
ד''ר חגי אמיר26/04/2010לימור שלום.
עלי לפתוח ולומר כי כל מה שתראי כאן לא יכול להיות במקום בדיקה טובה של הילד והחלטה לפי הבדיקה.
העצמות והמפרקים משתנים בהתאם לכוחות המופעלים עליהם הן עלך ידי כח הכובד והן על ידי מתח השרירים.
וכן דפורמציות ברגליים של תינוקות במידה והן הפיכות יש לחכות ולראות כיצד הן מתפתחות תוך כדי נשיאת משקל והתפתחות כח שרירי לצורך עמידה.
לכן כדאי לשמוע לעצת הרופאים ולא לקבוע להם את עמדתך.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעוט
לימור26/04/2010שלום ד"ר חגי, תודה שהגבתך
אני רוצה לחדד שמדובר בפעוט בן שנה וחודשיים כמעט, עם סיבוב רציני ברגל, מאוד בולט לעין.
נראה כי החומרה ברורה גם לעיניים לא מקצועיות שכמוני.תקן אותי אם אני טועה,
אשמח אם תוכל לתאר לי את ההליך הרפואי בקצרה ואולי על סוגי סדים אם אפשר
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבוב פנימי בכף הרגל
ד''ר חגי אמיר30/04/2010לימור.
לצערי עלייך לשוחח על כך עם האורטופד המטפל שבדק ויודע בדיוק מה מצב הילד, ומה בכוונתו לעשות.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?