שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    טל
    27/04/2010

אני מעונינת לדעת מה זה צילום "קרסוליים AP באינברסיה מירבית"??

אני עשיתי הרבה צילומים לקרסול (סיטי , 5 רנטגן, סטרס, אולטרסאונד ואמ ארי) אני רוצה לדעת אם הז אמרו לתת תמונה שונה משאר הצילומים שצינתי .נתבקשתי לעשותאת הצילם הזה ע"י ודעה של הביטוח.
    ואני ממש לא רוצה לעבור עוד סתם הקרנות

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• צילום

ד''ר יחזקאל טיטיון
    28/04/2010

הכוונה לצילומים בסטרס של הקרסול לראות אם יש פתיחה של המפרק תחת עומס בשאלה של נקעים חוזרים או חוסר יציבות.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך.

טל
    28/04/2010

אני מבינה שזה מיותר לפני שבוע ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי זה די כאב ולא נתן כלום.

אני ממש מתשת כבר מכל הבעיות עם הקרסול .

אני סטודנטית וזה מאוד מקשה עלי בהכל..בתכנון החיים. בלימודים( אני רוצה להמשיך ללמוד בחול) וכו..

אני אחרי נקע חוזר שהיה מאוד קשה (עבר8 חודשים ).ומרגיש לי שהרופאים ללא ממש מצליחם להבין מה הבעיות. הציעו לשחזר רצועות .ואז אמרו שלא כדי. חשבו שיש RSD ואז איבחנו שאין לי RSD. עכשיו חושבים SINUS TARSI SYNDROME והמליצו ניתוח.יש לי פרואוזיס חמור ודילול שרירים,בצקת לשדית בטלוס ובאוטלראסאונד רושם לקרע ATFL. עברתי זריקות סטרואידים.שעזרו לשלושה ימים. אני צולעת ועם כאבים מאוד חזקים בהליכה . אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, אין לי כאב רק במקום אחד בקרסול אלה גם מסביב לעקב.

אני שוחה ועושה המון פיזיותרפייה

אני כל כך רוצה לרוץ כבר ולהגשים את כל החלומות שלי בלי להעצר בגלל הרגל.

עלי לציין שיש לי רופא נהדר שמאוד משתדל להבין בדיוק את הבעיה.

ואני ממתינה לעוד אמ ארי(באמ ארי הראשון מצאו רק בצקות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו