מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בגידים ברגלשירי23/10/2007
שלום..לפני 5 שנים בערך עברתי ניתוח בקרסול שמאל (עקב נפילה מסתבר), הניתוח היה לתיקון העיוות בפיבולה..כביכול העצם התעקמה שמה(היא בלטה כלפי חוץ)..ובגלל זה גם ההליכה הייתה עם נטייה עקומה.. הניתוח לא בדיוק צלח..מדרסים לא עזרו ממש וגם פיזיותרפיה לא.חל טיפה שינוי בהליכה לטובה אבל עדיין הנטייה ללכת עקום נשארה ומפריעה....למרות שחיצונית העצם כבר לא בולטת..מביקורי אצל אורטופד לפני כשנה נודע לי כי יש אי ספיקה משמעותית של הגידים הפרונאלים ומומלץ לבצע ניתוח של העברת גיד..(אני בת 18 כיום) וחוששת מניתוח נוסף כי איני בטוחה כבר בדברי הרופאים...וחושבת שהשיתוק של הגידים נבע מהניתוח עצמו (כביכול בטעות) אולי את\ה יכול\ה להציע לי פתרון אחר מניתוח לתיקון הבעיה או להמליץ על מומחים איתם אוכל להתייעץ בנוגע לכך..
תודה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בגידים ברגל
ד''ר דן צין27/10/2007שלום שירן,
לעתים חבלה לקרסול גורמת לנזק לגידים הפרונאלים, ולא תמיד מאבחנים זאת מייד.
לא כל כך ברור לי איזה ניתוח עברת ולמה.
מכיון שזהו תחום עיסוקי, אשמח לבדוק אותך ולייעץ.
בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?