מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורש כף הידיוסף21/05/2010
אני שברתי את שורש כף היד ליפני 4 שנים כמו כן את עצם הרדיוס מאז עברתי 3 ניתוחיםכולל שיחרור עצב אולינרי שעלתי יש לי כאבים בשורש כף היד האצבעות עדין רדומות מרגש כבדות ותרדמת של המרפק והיד הרופא המטפל מומחה שורש כף היד מציאה לי ניתוח קיבועה כף יד דעתך מאוד חשובה ליפני ההחלטה שלי בתודה יוסף ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרש כף יד
ד''ר יונה יניב23/05/2010חסרים לי נתונים כמו איזה שבר היה, איך נראה הצילום היום, מהם טווחי התנועה, מתי אתה כאוב, בן כמה אתה ואיזה פעילות אתה עושה. כן, כמובן - האם השבר ביד הדומיננטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורש כף היד
יוסף23/05/2010אני בן 62 תווח תזוזת היד 10 החוז יש לי כאבים רוב היום בכל כיפוף קל של מיפרק היד ומיתאלך אים סד פלסטי במיוחד לשינה שהיד לו תיתקופף כמו כן התרדמת ביד באצבעות345 רדומות וכן זה יד דומיננתית אני ימיני והבעיה ביד ימין בתודה מראש יוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרש כף יד
ד''ר יונה יניב24/05/2010אם עברת ניתוח לשחרור העצב ועדיין אתה סובל - 1. אם חלפו 3 חדשים מהניתוח ניתן לעשות EMG חדש ולראות אם חלה הטבה או לא. בדכ"ל יש הטבה בEMG אבל העצב מתאושש מאד לאט,לפעמים לא מתאושש לגמרי ולפעמים ההתאוששות מלווה בכאב.
לגבי שרש כף היד - בתלות בצילומים יש 3 אפשרויות - קבוע, החלפת מפרק והוצאת חלק מהעצמות. עליך להתיעץ עם הרופא שלך לגבי האפשרויות כי הסבר כאן יהיה ארוך מדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?