שורש כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורש כף היד
    יוסף
    21/05/2010

אני שברתי את שורש כף היד ליפני 4 שנים כמו כן את עצם הרדיוס מאז עברתי 3 ניתוחיםכולל שיחרור עצב אולינרי שעלתי יש לי כאבים בשורש כף היד האצבעות עדין רדומות מרגש כבדות ותרדמת של המרפק והיד הרופא המטפל מומחה שורש כף היד מציאה לי ניתוח קיבועה כף יד דעתך מאוד חשובה ליפני ההחלטה שלי בתודה יוסף ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורש כף היד

הוספת תגובה

• שרש כף יד

ד''ר יונה יניב
    23/05/2010

חסרים לי נתונים כמו איזה שבר היה, איך נראה הצילום היום, מהם טווחי התנועה, מתי אתה כאוב, בן כמה אתה ואיזה פעילות אתה עושה. כן, כמובן - האם השבר ביד הדומיננטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורש כף היד

יוסף
    23/05/2010

אני בן 62 תווח תזוזת היד 10 החוז יש לי כאבים רוב היום בכל כיפוף קל של מיפרק היד ומיתאלך אים סד פלסטי במיוחד לשינה שהיד לו תיתקופף כמו כן התרדמת ביד באצבעות345 רדומות וכן זה יד דומיננתית אני ימיני והבעיה ביד ימין בתודה מראש יוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרש כף יד

ד''ר יונה יניב
    24/05/2010

אם עברת ניתוח לשחרור העצב ועדיין אתה סובל - 1. אם חלפו 3 חדשים מהניתוח ניתן לעשות EMG חדש ולראות אם חלה הטבה או לא. בדכ"ל יש הטבה בEMG אבל העצב מתאושש מאד לאט,לפעמים לא מתאושש לגמרי ולפעמים ההתאוששות מלווה בכאב.
    לגבי שרש כף היד - בתלות בצילומים יש 3 אפשרויות - קבוע, החלפת מפרק והוצאת חלק מהעצמות. עליך להתיעץ עם הרופא שלך לגבי האפשרויות כי הסבר כאן יהיה ארוך מדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו