תוצאות CT קרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות CT קרסול
    אהד
    25/05/2010

שלום רב.
    אני חייל בצבא ונפצעתי בקרסול ימין לפני כחודש. ביצעתי CT ובתוצאות כתובים שני דברים :
    1. בטלוס ימני אי סקלרוטי. 2. ברקמות רכות הסננה קלה לימין.
    הייתי רוצה שתעזרו לי להבין במה מדובר ומה משך ההחלמה במקרה שכזה. כלומר בכמה זמן מדובר עד לחזרה לפעילות של ריצות ואימונים.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות CT קרסול

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי כי זה ממש דחוף..תודה

אהד
    26/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה גם להוסיף כי..

אהד
    26/05/2010

בצילום אולטרה סאונד שנעשה נמצא קרע ברצועת atfl.שוב אודה לכם מאוד אם תענו לשאלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאי פגיעה בקרסול

ד''ר חגי אמיר
    31/05/2010

שלום אהד,
    ניראה כי הממצא הסקלרוטי שניראה בעצם הטלוס זה ממצא אקראי, אולם כדאי שאורטופד יראה.
    לגבי ההסננה ותוצאות הבדיקה העל קולית, ניראה שקרעת את אחת מרצועות המייצבות את הקרסול. גם לגבי זה כדאי שתיבדק על ידי ארטופד, ותתחיל בהקדם טיפול פיזיוטרפי כדי לחזור לתיפקוד מהר, ולא לפתח אי יציבות בקרסול.
    קשה לעמוד את זמן ההחלמה. זה תלוי ביותר מדי גורמים.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו