שבר בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בכף הרגל
    דותן
    23/06/2010

שלום, לפני חודש וחצי עברתי תאונת דרכים בה נפגעתי ברגל שמאל. בבדיקת סי טי במיון נראו השברים הבאים: שבר במתתרסוס, בבסיס העצם ובעצם כוניפורם וכובויד. (זה מה שכתוב בעברית בטופס הבדיקה). גובסתי והופנתי לביקורת לאחר שבוע בקופת החולים. לאחר חודש וחצי חזרתי לביקורת בה הורידו לי את הגבס ועשו לי צילום רנטגן שלפיו קבע האורטופד של קופת החולים שהשברים "התאחו טוב" (כך כתב בדף הבדיקה). באותה שיחה אמר לי גם שלמרות שהשברים שהיו לי היו קטנים, הם היו במפרק ולא פירט יותר מזה (ממשפט זה הבנתי שהמצב לא ממש טוב). שאלתי אותו מיד אם תהיה לי בעיה בעתיד והוא לא ידע מה לענות לי. אני מתעסק בספורט ועובד פיזית ולכן אני במתח לראות מה יהיה. הוא שלח אותי הביתה עם הפניה לפיזו' ואמר לי שבחודש הקרוב אהיה מושבת בהדרגה עד שאחזור למצב תקין. השאלה שלי אם נגרם לי נזק בלתי הפיך, אם אוכל לחזור לעסוק באופן שבו התעסקתי בספורט או שאם בכלל לא אוכל לדרוך על הרגל ואצלע. אני יודע מראש שלא תוכלו לתת לי תשובה חד משמעית, כי לא ראיתם את הצילום וכי כל גוף מחלים אחרת. אשמח בכל מקרה לשמוע את חוות דעתכם כי מהאוטופד שלי (שהיה אחלה ואין לי שום דבר רע להגיד עליו) לא קיבלתי שום תשובה ברורה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בכף הרגל

הוספת תגובה

• עתיד...

ד''ר יחזקאל טיטיון
    02/07/2010

אם נגרם לי נזק בלתי הפיך, - לא ניתן לדעת ללא בחינת בדיקות העזר.
    אם אוכל לחזור לעסוק באופן שבו התעסקתי בספורט או שאם בכלל לא אוכל לדרוך על הרגל ואצלע - לא ניתן לדעת מה צופן העתיד...
    יש אנשים שאם צילום נוראי, מרגישים טוב, חיים מצויין כולל ספורט ויש אנשים שהצילום מצויין אבל הם מאוד סובלים...
    בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו