עזרה דחופה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!
    עדן
    30/06/2010

שלום,שמי עדן הייתי לוחם בצנחנים במהלך הטירונות היתפתחו לי שיברי מאמץ ומפקדיי לא התיחסו להוראות של הרופא ומצבי הבריאותי החמיר החלו להיתפתח אצלי כאבים בקרסול בעקב לאורך כף הרגל ובגב התחתון כאבים עזים עד כדי כך שהכאבים ברגליים לא איפשרו לי לדרוך על הרגל,הפנו אותי למיון לאחר חודשיים האורטופד אמר לי להיתהלך עם קביים משם סופחתי לרמ 2 שם עשיתי בירורים מקיפים מאוד,כל הצילומים האפשריים MRI,CT רנטגן,בדיקות דם למיניהם ומיפוי עצמות חוץ מהבדיקה של המיפוי עצמות לא מצאו כלום ומה שראו במיפוי עצמות זה קליטה מוגברת באיזורים שכואב לי,היתי באישפוז סורוקה שם ביצעו לי את רוב הבדיקות מנהל המחלקה ד'ר פלוסר העלאה את האפשרות שמדובר בCRPS הועברתי לצורך שיקום במרכז הרפואי רעות פה אני עושה פיזיותרפיה מיום רשון האחרון,הרופא אמרה לי ש90 אחוז לא מדובר בCRPS כלומר שללו CRPS
    השאלה שלי מה זה יכול ליהיות אני כבר חצי שנה מסתובב עם כאבים עזים ברגלים ובגב התחתון אני מתחיל לקחת אוקסיקונטין כי עד עכשיו לקחתי כדורים שלא הורידו את רמת הכאבים. אשמח אם תענו לי אני כרגע מאושפז במרכז רפואי רעות,תודה מס'0544693032

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יחזקאל טיטיון
    02/07/2010

לצערי לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. לעיתים יש מצבים שאין להם הסבר "קונבנציונאלי" ברור ופשוט

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו