כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    יואב
    07/11/2007

שלום, אני בן 26, עוסק בפעילות גופנית מתונה כמעט כל חיי (משחקי כדור וכו'). לפני כשבוע וחצי הגעתי לאורטופד בתלונות על כאבים, קנאקים ותחושת חסר בברך ימין.

אחרי בדיקה הוא אמר שיש התחלה של קרע במיניסקוס, אמר לי לעצור פעילות והפנה אותי לפיזיותרפיה בקבוצת ברך.

מיותר לציין שנדהמתי מהעניין...בשבילי לא לעסוק בספורט זו מכה קשה, אני פשוט בדיכאון מאז הביקור, הפסקתי מאז לרוץ, לשחק וכו'
    אציין כי גם בברך השניה אני מרגיש סוג מסוים של כאב באותו מקום (כנראה מיניסקוס)

השאלות שלי:
    1. האם נגזר עלי להיות מושבת מפעילות למשך חודשים ארוכים ואולי בכלל?

2. האם פיזיותרפיה פרטנית תעזור לי יותר מרק הדרכה בקבוצה? (אני מבצע מאז חיזוק שרירי ברכיים בחדר כושר, ללא הועיל)

3. מאחר שאני ממש מודאג מהפציעה, האם אני יכול לדרוש מהאורטופד להפנות אותי לבדיקה שתתן ממצאים מדוייקים?

4. איזה סוג של פעילות גופנית אני בכל זאת יכול לעשות? (הוא הזכיר משהו על הליכון מוגבה)

אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• מניסקוס

ד''ר אליהו אדר
    05/01/2008

ראה את תשובתי ליהונתן
    תאורך מתאים לנזק של המניסקוס.
    בהחלט יש מקום להרחיב את הבירור (מיפוי SPECT או MRI )
    מאחר ואתה פעיל ספורטיבית יש להשלים את הבירור מהר במטרה לטפל ולהשיבך לפעילות בהקדם.

בינתיים לרשותך פעילות חדר כושר (פלג גוף עליון), הליכה בבריכה, שחיה וכו' )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו