אשמח ליעוץ בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח ליעוץ בהקדם
    דניאל
    21/07/2010

שלום שמי דניאל בת 19 בקרוב ושחוררתי היום מבית החולים איכילוב לאחר אישפוז במחלקה נורולוגית .
    הבעיה שלי התחילה לפני ארבעה חודשים כאשר בערבים הרגשתי תחושת נימול וחוסר שקט בשתי הרגליים ובעיקר בכפות הרגליים התייעצתי עם רופא המשפחה שהפנה אותי לנוירולוג שלא התרשם ואמר שהתופעה תעבור ואכן כך. לאחר ארבעה חודשים התופעה חזרה ברגל שמאל בלבד ,פניתי לרופא המשפחה שלי שוב ומשום שהתורים לנויורולוג היו רחוקים הופנתי למיון ומשם לאישפוז במחלקה נוירולוג שם נשארתי כמעט שבוע והמסקנה הייתה שלא מצאו משהו חמור מדי שמעיד על מחלה נויורלוגית ולכן שוחררתי . מאז השיחרור התחילו לי כאבים בגב התחתון ובאמצע ,כאבים ממש בילתי נסבלים ששום משכך כאבים רגיל כמו אופטלגין ואטופן לא פתרו. ביום ראשון השבוע הגעתי לביקורת במרפאות חוץ של בית החולים שם היה חשד להחמרה והוחלט לאשפז אותי שוב ושוב היום הוחלט לשחרר אותי בלי הסבר לתופעות שרק מחמירות .אני מתחילה להבין שזו כנראה בעיה אורטופדית ואשמח אם אוכל לקבוע פגישה או לקבל יעוץ מכם.
    יש לציין שאני סובלת מעקמת וטופלתי בעבר במחוך ופיזותרפיה .בנוסף ישנה נפיכות שנראת כשומן באזור הגב התחתון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח ליעוץ בהקדם

הוספת תגובה

• נפיחות* יש לציין גם שנקבע לי MRI

דניאל
    21/07/2010

דחוף בספטמבר אך אני לא יכולה להמשיך לסבול עד אז .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימול

ד''ר יונה יניב
    26/07/2010

נראה לי שהבעיה בכל-זאת נוירולוגית, אולי חסר בויטמינים אבל זה צריך לברר אצל רופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו