למה לא עונים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי
    כאב רגל
    15/08/2010

אני כבר כותב פעם שלישית אין תגובה. אני בחור בן 19 חייל בקרבי יש לי עקמת קלה .הבעיה שלי היא הרמתי משקולות לפני כמה זמן ומאז אני סובל מכאב גב וכאבים וזרמים ברג שמאל היתי אצל אורטופד והתוצאות הבדיקה אצלו הם:קיימת רגישות באיזור מותני עליון כיפוף לפנים מוגבל בכאב בסופו מכאיב ישור מכיאב. מסוגל לעמוד על קצי אצבעות ועקבים slr מפיק כבא ב-60 מעלות משמאל קיים שוני תחושתי בכל אורך גפה שמאל תחתונה. מה זה אומר ? בנוסף נישלחתי לעשות ct והוא יצא תקין. ועשיתי גם emg ,ncs וגם זה יצא תקין. הבעיה היא אם הכל תקין למה אני עדיין סובל מכאב גב וזרמים ברגל וחולשה? אני לא מסוגל ללכת הרבה ומרגיש כאב. בנוסף אני עשיתי פזוטרפיה במשך שבועים אבל זה לא עזר והכאב עדיין כים. בבקשה תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא עונים לי

הוספת תגובה

• כאבים ברגל שמאל

ד''ר חגי אמיר
    23/08/2010

קשה להתייחס ללא בדיקה.
    חזור לרופא האורטופד שיבדוק שוב, יתכן ויש קשר לעומסים אשר אתה נושא, כדאי לבדוק שוב את ה- CT.
    בהצלחה דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו