שלום לכולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    חסוי
    22/08/2010

רציתי לדעת משהו קטן וכללי - יש לי בת בגיל 9 חודשים....המזרן שלה נראה לי שמפריע לה (קיבלנו אותו מיד שנייה, ונראה לי שהוא קצת קשיח מידי, אני מצניית מיד שנייה כי הוא הראה קצת ישן ואולי מכך לא מיועד כמו שצריך לתינוקות). איזה מזרן כדאי לקנות לפעוט? כרגע אני אפילו שמה לה שמיכת פוך קטנה מתחת לסדין כדי שיהיה רך יותר.
    ועוד בנושא - האם כדאי יותר לישון עם כרית או עדיף לישון בלי כרית....זו שאלה גם לגבי מבוגרים....
    אני יודעת שהיא כרגע עוד רטנה לכרית אבל בכלל, כשתגדל קצת - עדיף עם או בלי?
    תודה ושובע טוב לכולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

• מזרן וכרית לפעוטה

ד''ר חגי אמיר
    22/08/2010

שלום אמא.
    לגבי מזרן לתינוק. חשוב שהמזרן יהיה קשיח יתן תמיכה טובה אולם רצוי שתהיה שיכבה רכה על המיזרן הקשיח. מפליא אולם הרבה פעמים אנו מוצאים את התינוק נירדם על הריצפה או על שטיח כשהוא עייף.
    לגבי כרית במהלך השנתיים הראשונות ואפילו מעבר לכך אין צורך בכרית, ואף עדיף ללא כרית.
    מאוחר יותר לפי העדפת הילד ניתן להוסיף כרית דקה עד גיל 5. לאחר מכן לפי העדפה.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו