כאב בברך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך..
    קובי
    19/11/2007

עברתי לפני חודשים בדיוק ניתוח ארטוסקופיה בגיד הארבע ראשי בברך שמאל.. המינסקוס והרצועות תקינים היה עיבוי בגיד שהרופא אמר שלא היתה לי זרימת דם טובה לברך...כיום הכאבים באותו מצב מלפני הניתוח אני עושה פיזיוטרפיה וכאב לא מרפה אין לי קליקים או חריקות בברך יש לי תנועה מלאה הפיזיוטרפיסת של בקופ"ח לא מבין ממה הכאבים נובעים לאחר בדיקה מקיפה שערך...מה עלי לעשות להמתין עוד קצת זמן ואח"כ לגשת לרופא אני לא מרגיש שום שיפור...??? אודה לך מאוד אם תעזור לי קובי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך..

הוספת תגובה

• יש פתרון לכאבים

אריה חביב
    08/12/2007

יש פתרון אידאלי לכאבים עצמם.צור קשר ונרחיב בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברך שמאל..

קובי
    08/12/2007

הבעיה היתה רק בגיד הארבע הארבע ראשי היה עיבוי בגיד ללא בצקת..
    נוזל מוגבר במידה מינימלית רצועות ומיניסקוס תקינים ובסיכום: נכתב ללא ממצא תוך מפרקי מיוחד...כיום אחרי חודשים וחצי אחרי האורטוסקופיה יש כאבים פחות לא כול היום ...השאלה שלי לפי ממצא של mri היא האם הבעיה לא חמורה והאם אתה חושב שזה באמת יכול להחלים סופי ולא אסבול מכאבים והגיד מתאחה אולי מבריא??? תודה קובי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון לכאב

אריה חביב
    08/12/2007

הפתרון הוא לכאב עצמו ולא לריפוי של המקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברך שמאל

קובי
    09/12/2007

שוב אני לא מבין את תשובתך המקום מתרפא או לא מתרפא או שתמיד ישארו כאבים זאת השאלה שלי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון לכאב

אריה חביב
    09/12/2007

קובי הפתרון שלי הוא לכאב עצמו שתוכל לחיות בלי כאבים מנסיון שלי בנושא ניתוחים לאחר קרירה של ספורטאי לשעבר הזמן עושה את שלו. תהיה סבלני והפתרון שלי יגרום לך להיות סבלניץ דבר איתי בסלולר 0508818746

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אליהו אדר
    10/12/2007

בכל מקרה בו התלונות נותרות אחרי הטיפול יש להביא בחשבון מספר אפשרויות:
    1. שהיתה אבחנה נכונה והטיפול נכון, והבעיה דורשת זמן ריפוי
    2. שמקור הכאב לא אובחן במלואו
    3. שהטיפול לא הותאם נכון
    4. שתהליך השיקום אינו מתנהל כשורה

כדי לענות על שאלתך מתוך התייחסות לאפשרויות שהעליתי, נדרש מידע נוסף:
    פרטי התמונה הקלינית שקדמה לניתוח, פרטי הניתוח, פרטי התהליך השיקומי, ממצאי הבדיקה הקלינית הנוכחית.
    עם כל רצוני לעזור לך, נראה שתצטרך לעשות זאת עם הנתונים הנ"ל, מול הרופא האורטופד שלך.

בברכה אלי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו