מפרקי אצבעות נפוחים ועקצוצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרקי אצבעות נפוחים ועקצוצים
    אמה
    15/09/2010

שלום רב,
    אני בת 55, ולאחרונה שתי הזרתות בשתי ידיי התנפחו באיזור הפרק הקרוב לציפורן, ישנה נפיחות וכאב, ונראה כאילו זה מתחיל להתפשט לאצבע נוספת.
    כמו כן, במהלך שינה, אני מרגישה מדי פעם עקצוצים ואי נוחות בכל הגוף.

על מה יכולים להעיד סימנים אלו, והאם התופעות קשורות אחת לשנייה?

בתודה,
    אמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מפרקים

ד''ר יונה יניב
    15/09/2010

מפרקי האצבעות הנפוחים מלמדים על מחלה ניוונית של הסחוס הקשורה לגיל ולתורשה - אוסטאוארתריטיס, או - שחיקה של הסחוס. התופעה יכולה לקרות בכל המפרקים ולא רק במפרקי האצבעות. אין לזה קשר לעיקצוצים בכל הגוף - לגבי בעיה זו רצוי לפנות לרופא המשפחה שינסה לעשת אבחון ראשוני וישלח לרופא המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמה
    15/09/2010

אני מודה לך מאד על תגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפרקים

ד''ר יונה יניב
    15/09/2010

מפרקי האצבעות הנפוחים מלמדים על מחלה ניוונית של הסחוס הקשורה לגיל ולתורשה - אוסטאוארתריטיס, או - שחיקה של הסחוס. התופעה יכולה לקרות בכל המפרקים ולא רק במפרקי האצבעות. אין לזה קשר לעיקצוצים בכל הגוף - לגבי בעיה זו רצוי לפנות לרופא המשפחה שינסה לעשת אבחון ראשוני וישלח לרופא המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו