פגיעה בעקבות תאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בעקבות תאונה
    יפעת
    21/11/2007

שלום רב,
    לפני כשנתיים עברתי תאונה קלה, אחותי נהגה במכונית ובטעות עלתה עם הגלגל האחורי על כף הרגל שלי, כאשר עמדתי מחוץ לרכב. חשתי כאב בכף הרגל למספר ימים אולם הוא חלף. לא נבדקתי באותה עת ואף שכחתי מכל הענין. בקיץ שלאחר מכן התחלתי לחוש כאב בכף רגל שמאל ובעקב ובקרסול, אולם בתחילה ייחסתי זאת לסנדלי קיץ ללא רצועות, שאינן מחזיקות היטב את הרגל. משהכאב לא חלף פניתי לאורטופד, הוא לא ממש הבין למה כואבת לי רגל אחת (אני כאמור לא זכרתי כלל את דבר התאונה), רשם לי תרופה אטופן, מרשם למדרסים ופיסיותרפיה. לאחר זמן מה, בשיחה עם אחותי נזכרתי בתאונה. במקביל, הקפדתי לנעול נעליים בריאות יותר, עם רצועה או עקב נמוך. בתקופת החורף המצב טוב יותר מפני שאני נועלת נעליים סגורות, בתקופת הקיץ אני סובלת יותר. בביקור אצל אורטופד אחר נשלחתי לביצוע צילום רנטגן של שני הקרסולם, נמצאה מידה נמוכה מאוד של גרמיות בעצם. גם אותו אורטופד המליץ על מדרסים. אני חושבת שקיימת פגיעה ברקמות הרכות, כאשר נוגעים בכף הרגל השמאלית אני חשה כאב. מה אפשר לעשות? אילו בדיקות נוספות עלי לבקש / לדרוש מהקופה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בעקבות תאונה

הוספת תגובה

• תאונה

ד''ר יחזקאל טיטיון
    03/12/2007

יפעת שלום.

אכן נשמע כי קיימת פגיעה בקרסול או בכף הרגל. עלייך לפנות ראשית לבדיקת אורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל ולפי ממצאי הבדיקה, ניתן לשקול בדיקות הדמיה ובדיקות עזר.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו