מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב איומים ונימול אצבעות כף ידאפרת16/10/2010
שלום רב אני כ-9 חודשים אחרי לידה( ניתוח קיסרי ), בחודש השבעי להריוני נהייתי משותקת ללא שום הודעה מוקדמת כיוון שהייתי בהריון לא יכלו לצלם ולבדוק מה הבעייה ולכן לאחר כשבוע ללא יכולת לזוז הורידו אותי למרפאת כאב שם קיבלתי זריקת קוקטייל בהזרקה אפידורלית מה שהחזיר לי את יכולת ההליכה והתפקוד. כל הזמן הזה המשיכו כאבים אך ברמה פחותה הרבה יותר. לאחרונה הכאבים התעצמו שוב וישנה תחושת נימול באצבעות כף יד ימין וקושי על דריכת רגל ימין ( שברתי את שורש כף היד לפני כשלוש שנים ולא התמדתי בעיניין הגבס) השבוע ביצעתי בדיקת גפייםם עליונות ותחתונות emg אשר נאמר כי לא יצאה תקינה מבחינת גפיים תחתונות.
האם זה מעיד על פריצת דיסק/לחץ עיצבי? האם יכול להיות שאין קשר בין כאבי הגב לכאבי היד?? ובנוסף לאחרונה התווסף נתון חדש ..אני נתקפת בחילות כאשר כאב הגב מתעצם היש קשר? האם יש פעילות ספורטיבית שאוכל לעשות להקל על המצב? הכאב בגב הוא בגב התחתון בסביבות עצם הזנב אולי מעט יותר למעלה אודה לכם על תשובתכם בברכה אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב איומים ונימול אצבעות כף יד - תגובה
ד''ר יונה יניב17/10/2010שלום אפרת. ראשית אין קשר לשבר שהיה לך. אם בדיקת הEMG ליד היתה תקינה, עדיין יכול להיות לחץ קל על עצב בכף היד - תלוי כמובן אילו אצבעות בדיוק! נרדמות. לגהי הגב - נשמע כמו בעיה בעמוד השדרה וכדאי להבדק ע"י אורתופד שיפנה לCT או לMRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה emg יצא לא תקין גם ליד ימין
אפרת25/10/2010יד ימין יצא לא תקין בבדיקההאצבעות שנרדמות הן האצבע האמה והקמיצה.
רק אתמול היה עוד התקף הגעתי למיון והזריקו לי וולטרן פלקסין ווליום מה שהחזיר לי את היכולת לדרוך שוב על רגל ימיןבבדיקה נכתב רגישות במישוש מותן ימין lf-70 rf - 20 עוד משהו לא מובן... ביום שישי הקרוב נקבע לי תור למיפוי עצמות. האם עליי לדרוש גם סי טי ואם אר איי?? האם ניתן לבצע תרגילים שיעזרו למנוע התקפים כאלו? האם את יכולה בבקשה להמליץ לי על אורטופד מומחה טוב באזור המרכז?
תודה רבה על ההתיחסות זה באמת חשוב לי ואני מאוד מעריכה את זה :)
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה emg יצא לא תקין גם ליד ימין - תגובה
ד''ר יונה יניב26/10/2010בEMG אמורים לראות אם הבעיה צווארית או ביד עצמה.
קשה לדרוש בדיקות וחולים לא אמורים "לדרוש" כי לפעמים הבדיקות מיותרות. עליך לפנות לאורתופד שאת סומכת עליו והוא יציע את דרך הטיפול הנכונה ואם יש צורך הוא! יידשור את הבדיקות הנחוצות - אם זה CT או MRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?