מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הם לא עוניםשובל יואב23/10/2010
שלום רב
שמתי לב שלמרבית השאלות לא עונים בפורום
או שאין לכם תשובות או שאין לכם מספיק זמן
מה שנראה לי יותר שאתר זה נותן יותר שרות פירסום ותמורה לרופאים שמופיעים באתר מאשר לכלל השואלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודק
אביב23/10/2010לא ענו לשאלתי וגם שמתי לב שלשאלות שנשאלו לפני בעמודים אחורה אפילו גם לא ענו....גם אם אין תשובה אז אפשר להגיד "אין לנו תשובה על זה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים, תרגעו
נגה27/10/2010בתור סטודנטית הנעזרת בפורום לצרכי לימודים, איני מבינה מהיכן אתם שואבים את החוצפה להעביר ביקורת על בני אדם אחרים, אשר בוחרים להשקיע ממרצם ומהידע שלהם לטובת האחר. נכון, אז הם לא תמיד מספיקים לענות לכולם.
אף אחד לא חייב לכם כלום. רוצים תשובה בטוחה ומהירה? הטריחו את עצמכם וקבעו תור לאורטופד. 12 שקלים. או שלחילופין, הירשמו ללימודי רפואה, לימדו 7 שנים, עיברו עוד 6 שנים סטאז' וטחנו את עצמכם בתורנויות בית חולים בשביל לעזור לאנשים כמוכם, שישמיצו אותם בפחדנות מאוחרי מסך מחשב.
איכסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתעלמת מעניין הפרסום
אורית31/10/2010אם הדוקטורים הנכבדים היו רוצים להקים לעצמם אתר תדמית, שיגיע לעמודים ראשונים בגוגל, כפי שיש באתר זה, הם היו צריכים להשקיע המון עבודה וכסף.
רופאים היום הם בעלי מקצוע חופשיים, שאולי מיעצים לפעמים בחינם, אבל, מתפרנסים בהחלט מקליניקה פרטית. ככאלה הם זקוקים לפרסום (אלא אם שמם הולך לפניהם עד כדי כך שאינם זקוקים לזה).
אני מעריכה שהסיבה שהם מנהלים את הפורום הזה, קשורה לאלמנט הפירסום (גם אם בנוסף הם רוצים לעזור לנזקקים לכך). האם זה משתלם להם? לא יודעת, ולא בטוח. אבל לנהל ולזלזל זו בהחלט לא אופציה שמכבדת את ציבור הקוראים והפונים. קחי בחשבון שמדובר באנשים שכואב להם, הם סובלים, ומחכים לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כבר נגה - כאבי קרסול?
אורית31/10/2010אם את מוכנה, אני רואה שענית קודם למישהו אחר. כאבי קרסול (יותר שמאלי, אבל שניהם), שמתגברים מאוד כשאני הולכת יחפה, ונסבלים יותר עם נעליים.
התחילו בעבר תוך כדי הליכות ספורטיביות, אבל כרגע זה כבר כל הזמן, בכל הליכה קטנה. יש לך מושג מה זה יכול להיות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורית
נגה31/10/2010הי אורית!
מעולם לא אמרתי שאנחנו חיים בעולם אלטרואיסטי- אבל גם לא באמת אכפת לי מה המניעים של אותם הרופאים לענות על שאלות בפורום , ולדעתי זה גם לא מעניינו של איש.
גם אם אכן הם מרוויחים בכך פרסום- מה רע בכך? בעיני זו דרך הוגנת ביותר לקבל הכרה מהציבור הרחב. ואגב, הצצה קטנה בביוגרפיה שלהם מראה שכל אחד מהם עבר כבר כברת דרך "די מרשימה" גם בלי עזרתם הפורום, אז הבה ונקבל פרופורציות.
עוד דבר שאנשים לא לוקחים בחשבון הוא יכולתם המאוד מוגבלת לתת תשובות על סמך בדלים של אינפורמציה- כשאת הולכת לרופא, הוא יכול לנסות לאבחן אותך על סמך תשאול יותר מעמיק, הסתכלות, בדיקה פיזיקאלית, בדיקות הדמייה וכו'. זה קשה הרבה יותר ממה שמעבירי הביקורת למיניהם מסוגלים להבין, בוודאי כאשר הם (הרופאים) עוד נוטלים אחריות ומנסים לעזור באבחנה.
אז אוקיי, יש חסרונות. אבל לא הוגן, בעיני, להעביר ביקורת בצורה בוטה ופוגעת. לא חשוב כנגד מי אתה עומד, וכמה כאוב אתה עשוי להיות. גם אם יש מקום לשיפור, אפשר להצביע עליו בדרך שתכבד את כולם, ולא באגרסיביות הטוקבקטיסטית המגונה הזו.
לגבי עניין הקרסול- הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע ממגוון רחב של סיבות, וזו בדיוק הדוגמה הקלאסית למה שכתבתי לפני שתי פסקאות. לו הייתי את, הייתי ניגשת לאורטופד (שאולי יפנה אותך לפיזיותרפיה, ואולי לא)- על מנת שיבחן אותך בצורה יותר מעמיקה. עושה רושם שלא כדאי לך להקל בזה ראש, היות וקיימת מגמה של החמרה- עצרי את התהליך.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא עונים
יואב03/11/2010נוגה היקרה
בצלחה בלימודים!
לא היתה כוונה לפגוע באף אחד ואני מעריך את העוסקים במלאכה ואני רוצה להודות להם..אולם בוא לא נהיה תמימים ..לא הכל נעשה לשם שמיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כבר נגה - כאבי קרסול? - תגובה
ד''ר חגי אמיר04/11/2010אורית יקרה,
אבקש להתייחס לכאבים בקרסול,
יתכן שקיימת בעיה מובנית בקרסול ואת זקוקה למדרס כדי שייצב ויוריד לחצים מהמקומות בהם עוברים הכוחות בעת הליכה. יתכן גם שאת מאמצת את הרגליים יותר מדי ומתפתחת תגובות עומס בעצמות הקרסול.
כפי שציינה נוגה אכן יש מקום לבדיקת אורטופד שעוסק בכף רגל או בספורט ולקבוע המשך ברור וטיפול.
אני מתנצל על חוסר ענותי בחדש האחרון התנדבתי בטיפול שיקומי בניפגעי האיטי, שם הקשר האינטרנטי אינו רציף והיה לי קשה לענות לפורם.
איתכם הסליחה.
דר' אחו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?