כאבים בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל
    בתאל
    06/11/2010

מזה חודשיים יש לי כאב ממוקד בכף רגל תחתון בדיוק במקום האצבעות קמיצה ואמה כשקמרים את האצבעות לא כואב, אך כשכופפים אותן כלפי מעלה החוצה זה נורא כואב, אני מוגבלת בהליכה ולצערי ממעיטה ללכת וביטלתי לגמרי את ההליכות אותן הייתי רגילה לבצע כשלוש פעמים בשבוע, האורטופד נתן לי קורטיזון שביומיים הראשונים הכאב חדל אך מיד שב לקדמותו , שתיתי גם אנטיביוטיקה למשך 10 ימים והייתה בדיוק אותה התגובה, עברתי צילום שנמצא תקין אני עוברת רפלקסולגיה אך אני ממש מיואשת שלא נימצא לי עד כה טיפול מתאים שיתגבר על הכאב הנקודתי אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכף הרגל

הוספת תגובה

• כאבים בכף הרגל

ד''ר חגי אמיר
    08/11/2010

שלום בתאל היקרה,
    כמובן שיש לבדוק את הצילומים של כף הרגל, ואני משער שהאורטופד ראה ולא התרשם מבעיה כלשהי.
    בכל מיקרה כרגע ניתן לקחת תרופה נוגדת דלקת לזמן קצר, ולהמעיט הפעילות שמחמירה את הכאב לימים ספורים.
    עם שכוח הכאב ניתן לחזור לפעילות בהדרגה.
    במידה והכאב אינו משתפר תוך מספר ימים ניתן לעשות מדרסים, בקשי זאת מהאורטופד בקופה.
    הצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך

בתאל
    08/11/2010

אני סובלת מזה כחודשיים מגל חום נקודתי בכף הרגל המדוברת , חום שלעיתים גובל בצריבה ממש למספר דקות ואז חולף , אני מודאגת מהתופעה האם עלי לעשות בירור ניאורולגי האם מתפתח חלילה בעיית פרקים , הכאבים ברגל זה כבר עניין של חודשיים אנא חוות דעתך מה עלי לעשות וממה נובע גל החום הזה בכף הרגל?! תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    09/11/2010

בתאל היקרה,
    אין לי שמץ של מושג מה גורם לך לגל החום ברגלך.
    בכל מיקרה כדאי ללכת ולהיבדק אצל רופא שיכוון אותך הלאה.
    בברכה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו