כאבי גב לאחר תאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב לאחר תאונה
    רון
    06/11/2010

שלום
    אני בן 26 ואני עברתי תאונת דרכים
    (קטנוע) לפני כחצי שנה ומאז אני סובל מכאבי גב באופן קבוע שמקרינים לאגן ולרגל שמאל, קיבלתי טיפול תרופתי ופיזיוטרפיה ואני מטופל גם ברפלקסולוגיה ומרפאות כאב
    תוצאות של בדיקת CT :"סריקת L4-L5 חשד לשבר דחיסה בלוחית התחתונה של L4 עם הרניאציה של הדיסק לתוך הלוחית. בליטה אחורית של הזיז לתוך התעלה הגרמית יחד עם בליטה אחורית ולטרלית ימינה של הדיסק הגורמת ללחץ משמעותי על הקאודה אקוינה ועל השורש ימיני ואובליטרציה של RT.LAT RECESS.
    שני פרגרמנטים גרמיים באיזור הנקב בין חוליתי מימין מוסיפים למידת היצרות הנקב. הרניאציה קלה של הדיסק לתוך הלוחית העליונה של L5."

הופנתי ע"י מרפאות כאב לבדיקת EMG ו MRI מצורפת תמונה מה-MRI
    בEMG נאמר לי "ישנה בעיה בשורש"
    אני אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה אני סובל כ"כ מכאבי הגב ואיך אני יכול לטפל בהם.
    אשמח לקבל תשובה,
    תודב רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב לאחר תאונה

הוספת תגובה

• כאבי גב לאחר תאונה - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    08/11/2010

רון שלום,
    אני באמת מצטער שאינני יכול לפרט לך את בעייתך ואת כל דרכי הטיפל בה, ללא בדיקה גופנית מעמיקה שלך, וצפיה בכל הצילומים לא ניתן להגיע למסקנה.
    בכל מיקרה תמשיך עם הפיזיוטרפיה ותרגילים במידה ויש החמרה בכאבים קבל מהרופא טיפול תרופתי מתאים, ואם לא תבוא על סיפוקך אתה מוזמן להגיע גם ליעוץ במרפאתי.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו