ברך שמאל לאחר ניתוח קרעים במיניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברך שמאל לאחר ניתוח קרעים במיניסקוס
    דב חידקל
    09/12/2010

הייתי בקשר בדוא"ל עם ד"ר יוסלביץ מחב' מדטק, שלחתי לו את צילומי הברכיים בעמידה כפי שביקש, לפי דברי ד"ר רפי טיין מבי"ח השרון, אין לי סחוס בברך רגל שמאל, המעט שנשאר לאחר הניתוח נשחק והעצמות יושבות אחת על השנייה, הסברתי לד"ר יוסלביץ כי לאחר הניתוח 8/2009 התגלתה בדמי עקב המוגלובין גבוה, מחלה בשם "פוליציתמיה ורה", אני במעקב המטולוגיה בי"ח וולפסון, מטופל בכדורי "הידראה 500 מ"ג, לדברי ד"ר יוסלביץ, הטיפול במכשיר שלו אינו מתאים לי עקב מחלת הדם, האם קיימת שיטה אחרת בה אולי ניתן להזריק לברך חומר שימלא את מקום הסחוס החסר, אני מתקשה בהליכה מרובה, רעייתי עברה בשנת 1990 אותו ניתוח באותה רגל, גם אצלה אין סחוס, אני רואה אותה הולכת ואני מקנא בה, אנא, הדריכו אותי כיצד ניתן לשפר את חוסר הסחוס בברך רגלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברך שמאל לאחר ניתוח קרעים במיניסקוס - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    10/12/2010

דב שלום,
    קיימות שיטות רבות של טיפול לפני ניתוח , אולם יש צורך לבדוק אותך תחילה לראות מה הבעיה ולהתאים את הטיפול בך למצב הרגליים והסחוסים.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו