קוסטוכונדריטיס, טיטצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסטוכונדריטיס, טיטצה
    לי
    12/12/2010

שלום רב,
    אובחנתי לפני יומיים עם טיצה או קוסטוכונדריטיס. סבלתי מכאבים מתחת לשד השמאלי במשך כמה ימים. בתחילה חשבו שזה התכווצות של שריר אבל זה הלך והתגבר והרופא בדק ושאל שאלות וקבע שזה טיטצה. הוא נתן לי אטופן אבל בגלל שאני מניקה הומלץ לי להשתמש באדוויל במקום. אני לוקחת 2 כדורים פעמיים או שלוש פעמים ביום.
    בינתיים אין כל שיפור. הכאבים מאד מאד חזקים. לעיתים כואבת הנקודה בצלע מתחת לשד ולפעמים כואבת נקודה מקבילה בגב. אני לא יכולה לישון בלילה כי הכאבים חזקים ביותר בשכיבה על הגב או על הצד. חלק מהזמן קשה לי לדבר מרוב כאבים.
    מה עושים ולמי פונים? אני מיואשת לגמרי. יש לי 3 בנות לטפל בהן, אחת מהן תינוקת, ואני עובדת וכרגע אני בקושי זזה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוסטוכונדריטיס, טיטצה

הוספת תגובה

• קוסטוכונדריטיס, טיטצה - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    23/12/2010

שלום לי,
    יתכן ובאמת מדובר בדלקת של המפרקים בקידמיים בבית החזה אולם לא בהכרח, יתכן ומקור הכאב הוא דוקא מאחור באזור עמוד השידרה. כדאי לבדוק ולראות מה מקור הכאב, ולאחר מכן לכוון את הטיפול לבעיה.
    במידה ולא תסדרי אשמח לסייע במרפאתי.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו