כאבים עזים בכתפיים שמקרינים לאצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בכתפיים שמקרינים לאצבעות
    מיטל
    16/12/2010

שלום,
    אני בת 29 , אם לתינוק בן 7 חודשים. כחודשיים שלושה לאחר הלידה התחלתי להרגיש כאבים חזקים
    בכתפיים שהקרינו לי עד קצות האצבעות.לא הייתי מסוגלת לשטוף בקבוקים להרים את הילד, לשכב על הצד,לכתוב, להחזיק תיק, אפילו לחפוף לעצמי את השיער.
    האורתופד שלי הפנה אותי לצילום, שהוא לא מצא בו שום דבר חריג, וגם נתן לי ארקוקסיה למשך שבועיים.
    המנוחה בשילוב התרופה עזרה לי אך לא במאה אחוז. גם מספר מפגשים אצל האוסטאופט ותרגילים שהוא נתן לי לעשות עזרו והקלו על התופעות.
    אגב, האוסטאופט אמר שהגיד שלי פשוט היה במאמץ יתר ועכשיו המצב שלו קשה והדבר היחידי שיכול לעזור לי זה מנוחה ותרגילים.
    כאשר אני במאמץ , אפילו מינימלי כמו שטיפת כלים,הכאבים מתגברים והופכים בלתי נסבלים. אני גם מרגישה נימול באזור הכאב וכאבים חדים במרפק.
    הרופאת משפחה שלי נתנה לי לעשות את בדיקות הדם הבאות:
    RHEUMATOID FACTOR 0 IU/ml
    C-REACTIVE PROTEIN 0.1 mcg/dl
    COMPLEMENT C4 44
    COMPLEMENT C3 94
    DNA (ds) Ab 8 IU/ml
    ENA NEGATIVE
    ANTINUCLEAR Ab_(ANA) NEGATIVE
    ESR 11

הרופאה ציינה כי בדיקות הן בסדר ואין סיבה להמשיך לבדוק בכיוון הזה. לעומת זאת האורתופד שלי אמר שכדאי להמשיך לבדוק.כרגע אני ממתינה לבדיקת MRI.
    אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות. למי כדאי לפנות (ראומטולוג?) כדי לבדוק את הנושא לעומק ולשלול את נושא דלקת הפרקים ולאתר את מקור הבעיה?
    בברכה,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים עזים בכתפיים שמקרינים לאצבעות - תגובה

ד''ר יונה יניב
    19/12/2010

א נשמע כמו בעיה ראומטולוגית מאחר ומדובר בכתףיים ובהקרנת כאב. מחלות ראומטיות מאופינות אמנם בסימטריה אבל בדכ"ל מפרקים קטנים או לחילופין ברך ופרק ירך.
    לפי סיפורך נראה שהבעיה - או צווארית או עומס על שרירים שאינם מאומנים ואז העומס נופל גם על גידים.
    עלייך להבדק שוב אצל אורתופד שיבדוק את שתי האפשרויות וימליץ על טיפול מתאים - פיזיותרפיה, עיסוי מקומי או חיזוק שרירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו