שוב אני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אני
    hadas
    23/12/2010

שלום רב
    אשמח אם תוכלו בטיפה להרגיע אותי (בגלל כאבים עזים )
    עפתי במדרגות לפני שבוע וחצי חשבתי שנחבליתי וזה יעבוראחרי יום יומים אך לצערי הברך מסרבת להירגע ומיום ליום הנפיחות אינה יורדת אלה מתנפחת עוד יותר
    עשיתי שלל צילומים כגון 2 רטגן שלא גילה כלום עשיתי ביום שני האחרון אולטרסואנד שנאמר כך :בסריקת השקע הפופליאלי בשתי הברכים אין עדות סונגרפית לציסטה עש baker גיג הפטמלה והקוואדריספס בברך שמאל הודגמו ללא עדות לקרע או הסתיידויות יש נוזל עודף בכמות קטנה בברוסה הסופרה פטלרית lcl mcl הודגמו ללא ממצא חריג מוגדם בלט קטן של רקמה מהסדק הלטרלי של הברך מחשיד לlm
    אני לא מחפשת לשמוע דברים נוראים או חורצי גורלות ביום רביעי יש לי תוד שוב לאורטופוד
    אך אשמח לדעת כמה דברים
    האם יכולה אני לחבוש את הברך כדאי להפחת הכאב האם הגיוני שכל כך יכאב לי
    אני לא יכולה לכופף את הברך האם יש קשר לכך שישי לי גמישות יתר במפרקים
    מה הכוונה בחשד ל lm
    בלט קטן של רמקה מהסדק ?
    האם הגיוני שכבר שבוע וחצי אני משותקת והנפיחות היום עלת האם אפשר לכתוב את זה כך
    שכחתי לציין שגם יש לי פצע על הברך עצמה שטיפלתי במשחה
    האורטופד הראשון שראיתי חשב שהכליהיהבסדר והנפיחות תרד ברגע שהפצע יסגר

תודה רבה ושבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    23/12/2010

שלום הדס,
    קשה להתרשם דרך האינטרנט, אולם באופן כללי לאחר חבלה רצינית בברך יכולה להיות נפיחות וכאבים משך שבועיים עד חדש, תוך כדי השתפרות הדרגתית. בתקופה זו ניתן לחבוש את הברך לא חזק מידי כדי לא לעצור את הדם, ולגרום לנפיחות בחלק התחתון, וכן ניתן לקחת כדורים נוגדי דלקת.
    חשוב להפעיל את הרגל ולא לשמור עליה מקובעת.
    כמו כן במידה והברך איננה מתיישרת לגמרי כדאי להבדק שוב על ידי האורטופ.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו