אביב בן 19-מיפוי עצמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביב בן 19-מיפוי עצמות
    אביב בן 19
    16/01/2011

אני בן 19, והתחלתי לפני כמה חודשיים להיתאמן ולרוץ ולעשות הליכות .
    אני לא ממש לקחתי את אימון בהדרגה כמו שצריך (כמו לעלות בסולם ) אלה ישר "אימון חזק " .
    אני עכשיו סובל בכאבים בברכיים והלכתי לאורטופד והוא שלח אותי ישר לעשות מיפוי עצמות , אמרתי לו שיבדוק לי את רגל כי יכול להיות שיש לי דלקת .
    הסברתי לו שלפני איזה חודש ו..הייתי עובד בשטח פתוח וששלושה ימים אני עובד שיורד עלי גשם מבול , והסברתי לו שהייתי חוזר הביתה כולי ספוג ממש במים ושהייתי מסתובב בעבודה עם מים בנעליים כמעט כל המשמרת ושחליתי בעקבות זה בהיתקררות .
    הוא אמר לי ללכת למיפוי עצמות כי דלקת זה סיכוי קלוש .
    מחר ב 17.1.011 אני אמור ללכת למיפוי עצמות בקפלן ויש לי ממש חששות לגבי הבדיקה , הרבה אנשים אמרו לי לא לעשות את הבדיקה וקראתי הרבה מאמרים שלאחר הבדיקה חלו במחלות והרבה תגובות של אנשים ואת הדעות שלהם בנוגע לבדיקה ,
    חבר לעבודה (שהיה לו גם שברי מאמץ ) הציע לי לא ללכת לצילום ולבקש מהאורטופד כדורים נגד דלקת ולקח אותם במשך איזה חודש (ליראות עם זה עוזר, עם יש דלקת )
    ועם זה לא עוזר אחרי חודש להפסיק , וקראתי באינטרנט שלנוח ולא להפעיל מאמץ על הרגל .
    מה כדי לעשות בנוע להצעה שהחבר לעבודה הציע ?
    ואיזה הצעה אתם יכולים להביא לי ?
    והעבודה שאני עובד מצריכה אותי לעמוד לעמוד כל המשמרת (משהו כמו 9 -10 שעות )
    ושאני חוזר הביתה כואב לי הרגלים .
    האם כדי לעזוב את העבודה ?
    ותודה רבה לכם על כל מה שאתם עושים , אנשים מעריכים את ההשקעה שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביב בן 19-מיפוי עצמות

הוספת תגובה

• אביב בן 19-מיפוי עצמות - תגובה

ד''ר יונה יניב
    18/01/2011

אז יש המון תשובות - 1. לעשות את המיפוי - ייתן תשובה גם על שברי מאמץ וגם על דלקת במעטפת העצמות. אנשים לא נעשים חולים מהבדיקה אלא היא מאבחנת מחלות. אמנם הבדיקה עם חומר רדיואקטיבי אבל הוא יוצא מהגוף תוך 24 שעות (בשתן)
    2. ייתכן שמבנכ כפות הרגליים שלך לא תקין וזה מה שגורם לכל הכאבים, שווה לעשות מדרסים אצל מומחה לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר לעשות מדרסים

אביב בן 19
    20/01/2011

אתה יכול להביא לי המלצה או טלפון למומחה שעושה מדרסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים עושים קרוב לאזור המגורים. על

futc kh
    21/01/2011

על מנת שאפשר יהיה לקבל שרות ותחזוקה באופן סדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו