פריקת ACJ דרגה 1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת ACJ דרגה 1
    אמיר
    18/01/2011

שלום, אני אמיר בן 18 מתגייס בשנה הבאה לקרבי.
    טוב אז לפני כיותר מחצי שנה פרקתי את עצם הבריח, הלכתי לאורטופד והוא אמר שזה בדרגה 1.
    שאלתי איך אפשר לטפל בזה והוא אמר פיזותרפיה או ניתוח אבל בגלל הדרגה הנמוכה הוא לא יאשר לי ניתוח.
    כיום אחרי חצי שנה המצב בלתי נסבל, אני מרגיש כאילו אני סוחב את הכתף ואני פשוט לא מוכן לחיות עם כתף כזאת למשך כל החיים שלי.
    אשמח לדעת במידה ואשיג ניתוח, לאחר הניתוח, האם אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית (סחיבת אלונקות בצבא, תיקים כבדים) מלאה? תוך כמה זמן בערך מבריאים לאחר הניתוח?
    תודה רבה, אתם עושים עבודת קודש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת ACJ דרגה 1

הוספת תגובה

• פריקת ACJ דרגה 1 - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    19/01/2011

שלום אמיר,
    פריקה דרגה ראשונה צריכה כבר להתחיל להקל עליך לאחר חצי שנה אולם הייתי נותן לזה עוד קצת זמן. כדאי לפנות למומחה כתף שיבדוק את הצילומים וימליץ על טיפול בהתאם למידת התנועתיות והפריקה של המפרק.
    ניתוחים במפרק זה אינם כל כך מוצלחים, ובמיקרים מסויימים יתכן שהתוצאה לאחר הניתוח תהיה דומה לזו שלפני. לכן כדאילהתיעץ עם מומחה כתף.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה מכיר מומחה שאוכל לפנות אליו

אמיר
    19/01/2011

אני גר בת"א, האם אתה מכיר מומחה שאוכל לפנות אליו בנושא?
    תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה מכיר מומחה שאוכל לפנות אליו - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    20/01/2011

אתה יכול לפנות למרפאת כתף באחד מבתי החולים הגדולים, איכלוב, תל השומר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו