ניוון בלט L5S1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניוון בלט L5S1
    אני
    24/01/2011

הי. בן 32. סובל 3 שנים מכאב גב תחתון קורן לרגל. טיפולים שמרניים, אפידורל ולאחרונה קובלציה לא עזרו. הוצע לי בעבר ניתוח קיבוע בינחולייתי אך העדפתי לנסות את הקובלציה קודם (שכאמור כשלה). שאלתי:
    1. מה פרק הזמן שצריך לעבור בין קובלציה לקיבוע? כלומר עברו 3 חודשים, האם זה מספיק?
    2. לאחרונה החלו לי גם כאבים בשוקיים. האם אופייני לבעיית דיסק L5S1?
    3. הכאב גובר בשכיבה : על הבטן כאב איום בקגל שמאל. על הגב- כאב בשוקיים ובגב תחתון. על הצד - כאב בלתי אפשרי בגב תחתון.
    מאידך - בהליכה הכאב מוקל !!!!!!! גם בישיבה של 45% הכאב מוקל מאוד.
    האם אופייני לבעיית הדיסק?? או שיתכן שיש בכלל משהו אחר?!?!?
    (הבעייתיות היא - קיימת לכאורה התאמה: כלומר- אני בא למנתח אומר שיש כאב גב שקורן לרגל ובMRI רואים משהו בדיסק אז מיד מקשרים. הפחד שלי שיש בכלל אולי סיבה אחרת לכאבי שלהבנתי אינם מקרה קלאסי שכן אני הולך ללא צליעה ודווקא בשכיבה כואב לי יותר. הפחד שלי הוא שאבצע ניתוח קיבוע ללא כל צורך וחמור מכך אשאר עם הכאב - כלומר במקום להועיל אני אף אזיק )
    אודה על מענה, בעיקר ל-2 השאלות הראשונות והמלצה להמשך.
    בברכה, איש עייף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניוון בלט L5S1

הוספת תגובה

• ניוון בלט L5S1 - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    07/02/2011

שלום עייף.
    לצורך כזאת חוות דעת יש צורך בבדיקה אישית מעמיקה והסבר על האפשרויות.ההרגשה הפנימית שלך נכונה.
    אל תרוץ לניתוח לפני שבדקת את האופציות האחרות.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו