כאבי פנים -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי פנים -
    נ'
    16/03/2011

שלום רב,

אני לא בטוח שהשאלה שייכת כאן לפורום, אבל בכל זאת - אנסה.
    מתנצל מראש על האורך - ניסיתי לתת את כל הפרטים הרלוונטים.

אני בחור בן 33, עד לפני שנה בריא.. .וכיום שבר כלי.

לפני כשנה עברתי טיפול שיניים , יומיים לאחר הטיפול - כאבי תופת בצד הפנים בו בוצע הטיפול . הרגיש כמו כאב בחניכיים.
    מאז ועד היום - אין יום ללא כאבים ... - בחודשים הראשונים - כאבי תופת. .חייתי על משככי כאבים בכמויות שלא לקחתי כל ימי חיי.
    כמובן שמבחינתי היה ברור לי שמדובר בכאב שיניים , והלכתי מרופא לרופא לרופא לרופא - שקבעו כי לא מדובר בבעייה דנטלית . הייתי אצל חצי מהרופאים במדינה בקשר לבעייתי (כירורגי פה ולסת ,מומחי לטיפולי שורש, מרפאות כאב מיוחדות לשיניים (הדסה עין כרם, בילינסון, תל השומר, איכילוב וכו').
    אני כיום עם ליריקה ואלטרולט - שניתנו לי ע"י נוירולוגית.
    האבחנה הייתה שזה סוג של כאב עצבי/נוירופטי.. אם כי כמה מומחים אמרו שסוג הכאב הזה שאני מתאר , שכאילו משהו יושב רוב היום באזור הפגוע - לא מתאים ממש לסימפטומים.

עברתי בדיקות CT ו MRI - שיצאו תקינות.
    הבדיקה היחידה שהראתה משהו ותליתי תקווה שהיא תיתן פתח לגלות מה יש לי - היא - מיפוי עצמות שנעשה ארבעה חודשים אחרי הטיפול שהראתה "קליטה מוגברת בזוית המנדיבולה בצד שמאל" (הצד של הטיפול) .

בחודשים הראשונים היה לי גם צוואר תפוס , גב תפוס (שייחסתי את זה שישנתי לא טוב). וההרגשה היא עד שהיום שלעיתים , בשינה או סתם ביום יום - כאילו כאשר הצוואר לוחץ על המקום - זה מגביר את הכאב. .

בתחילת הסאגה הייתי אצל אורטופד , שאמר לי שמיפוי העצמות אומר שכנראה יש דלקת אבל (בצדק) זה לא ממש התחום שלו אזור זה בפנים.
    ונתן לי "טיפ" מלב אל לב, שעליי להתאזר בסבלנות ולדעתו זו דלקת שייקח גם שנתיים עד שתרפא לאט לאט
    אציין שעשו לי גם רנטגן לגב עליון - שהיה תקין.

האם יש טעם לנסות שוב לפנות לאורטופד במקרה הזה ?
    אני מרגיש שיש משהו אצלי בגוף שלא מאתרים וגורם לי לסבל הכה רב.
    מבחינה דנטלית - מיציתי את האפשרויות.
    מבחינה נוירולוגית - התרופות (במינונים גבוהים) - לא ממש עוזרים.

אשמח אם יש רעיונות.

תודה מראש
    נ'
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי פנים -

הוספת תגובה

• כאבי פנים - - תגובה

ד''ר יונה יניב
    17/03/2011

הבעיה לא נראית אורתופדית. פנה לנוירולוג/מרפאת כאב/רופא פה ולסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נ'
    18/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי פנים - - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    21/03/2011

נ שלום,
    במידה ומדובר בכאב ממקור עצבי אולי כדאי לנסות טיפול ב- B-cure laser, יתכן ויעזור.
    גש לאתר שלהם ותבדוק.
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני אבדוק.

נ'
    21/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו