סלקוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקוקס
    רונית
    29/03/2011

שלום,

אני בת 58, היה לי אירוע לבבי לפני כשנתיים והושתל לי סטנט, ואירוע מוחי חולף לפני כחצי שנה. כמו כן, סוכרת, השמנת יתר, יתר-לחץ דם, כולוסטרול ושומנים בדם.

יש לי כאבים בברך ימין כבר תקופה ארוכה, אבל לאחרונה הכאבים חזקים יותר.
    הרופאה רשמה לי "סלקוקס 200 מ"ג" לעשרה ימים.

קראתי את המרשם של התרופה, וכתוב שם שאין להתמש בתרופה זו אם היה לך אירוע-לבבי, או אירוע מוחי (אפילו קל), או אם יש לך בעיות בכבד (ויש לי כבד שומני).

האם במקרה כזה, כדאי לי לקחת את התרופה "סלקוקס" שהציעה לי הרופאה, או לא ליטול את התרופה (ולהתייעץ עם רופא נוסף,למשל)?

אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקוקס

הוספת תגובה

• הערה נוספת

רונית
    29/03/2011

הרופאה שנתנה לי את התרופה אמרה שלדעתה יש לי דלקת בברך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקוקס - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    30/03/2011

רצוי לחזור לרופא שלך, ולהציב בפניו את השאלה. הוא יכול או להסביר לך כיצד ניתן לקחת את התרופה או יתן לך תרופה אחרת בטוחה יותר.
    ישנם אמצעים רבים אחרים להשתלטות על כאבי ברכיים עקב שינויים ניווניים.
    אחד מהם הוא טיפול ב- נעלי APOS, אשר הוכח כי באחוז ניכר יכול לעזור בכאבי ברכיים ממקור אוסטאוארטריטי.
    גילשי לאתר אפוסתרפיה
    קיראי על כך וצרי איתם קשר בדיקת ההתאמה היא חינם. כדאי לבדוק.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו