כאבי מרפקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מרפקים
    אסף
    28/12/2007

מזה כחודש אני סובל מכאבים בצד הפנימי של המרפק כתוצאה ממאמץ. הלכתי לרופא והוא אבחן את זה כמרפק גולף(הרופא הנל לא ערך שום בדיקה מלבד מישוש המרפק ושאילת מס' שאלות, האם ניתן לאבחן בעיה זו בקלות כזו?) אני לא בטוח לגמריי שזו האבחנה, אך בכל אופן הוא נתן לי סלקוקס 200.
    אם לומר את האמת, הרופא הנל לא היה בחור סימפטי במיוחד ואני מתוך האי נעימות לא שאלתי שאלות בסיסיות שלהן אשמח לקבל מענה כאן(עד כמה שניתן):
    האם ההחלמה מכזה דבר היא מוחלטת?
    האם עליי להמנע ממאמץ כלשהו וזה כולל עבודה(אני ברמן בעבודתי)?
    האם המשך פעילות יחמיר את מצבי?
    והאם לאחר סיום עשרת הימים של נטילת הכדורים עליי לפנות לטיפול נוסף אם אלו לא יעשו את עבודתם?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מרפקים

הוספת תגובה

• אבי מרפקים

ד''ר שמואל לובושיץ
    30/12/2007

שלום אסף...
    ע"מ לאבחן Golfer Elbow לא נדרש יותר מאשר לבדוק בדיקה פיסית את המרפק. יש לשלול תהליך המערב גם או רק את העצב האולנארי שממוקם אנטומית באותו מקום.
    אם מדובר ב- Golfer Elbow תהליך ההחלמה הוא בד"כ עצמוני ותרופות או כל טיפול אחר (הסננות מקומיות של סטרואידים) יעילותם לא הוכחה באופן מדעי .
    במקרים עקשניים שאינם חולפים לאחר מספר חודשים (6-8) יש מקום לשקול התערבות ניתוחית היעילה בסבירות של 85%.
    אין וודאות אם פעילות מאומצת מזיקה או מועילה או בעצם לא משנה את התהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו