נעליי כדורגל ופלטפוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעליי כדורגל ופלטפוס
    אופיר ש
    04/05/2011

שלום,
    שמי אופיר, בחור בן 19, מטר 180 ושוקל 70 ק"ג. יש לי פלטפוס רציני בשתי הרגליים כך שהשקע פשוט לא קיים. אני הולך עם מדרסים ודואג להחליפם בכל פעם בהתייעצות עם האורטופד שלי. לפני כחודש וחצי חזרתי לשחק כדורגל באופן חובבני. אני מתאמן באופן קבוע בחדר כושר ואין לי שום קשיים בריצות קצרות או ארוכות למרות שיש לי פלטפוס כזה. בשעת פעילות ספורטיבית אני מתאמן עם נעליי סקוני עם תמיכה מיוחדת למבנה הרגל שלי, ובשאר הימים אני הולך עם נעליים נוחות ומדרסים. עכשיו כשחזרתי לשחק אני מעוניין לקנות נעליי כדורגל נוחות כדי לא לשחוק את נעליי הספורט שלי. האם יש צורך לקנות נעל מיוחדת/ מותאמת אישית כמו נעליי הספורט? האם יש אפשרות לקנות נעליי כדורגל שיהיו נוחות עם מדרסים? חשוב לי לציין שאני צריך תמיכה גבוהה לקרסול כדי למנוע כאבים ונקע כשאני קופץ או עושה כל תנועה חדה עם הרגל (עיקמתי את הקרסול כמה פעמים כשנעלתי נעליים ללא תמיכה או מדרסים וביצעתי פעילות ספורטיבית). בנוסף, קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אפשרות לקנות תמיכה מסוימת לקרסול שתאפשר לי לנעול נעל נמוכה (כדוגמת נעל כדורגל שאין לה תמיכה כלשהי).

תודה רבה מראש על הסבלנות והתשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעליי כדורגל ופלטפוס

הוספת תגובה

• נעליי כדורגל ופלטפוס - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    09/05/2011

שלום אופיר.
    נראה לי שאתה מסתדר יפה עם כפות הרגליים שלך.
    לדעתי אם עד כה כל פעילות עשית עם נעליים עם מידרסים ותמיכה רצוי שגם תהיה תמיכה ומדרס לנעלי הכדורגל.
    קח את המידרסים אתך לחנות הנעליים ותימדוד את הנעליים עם המידרסים שלך בתוכם במקום הספידה שבתוך הנעל. כך תוכל לרכוש נעליים מתאימות עם המדרסים ותמשיך לבצע את כל הפעילויות שאתה אוהב ביטחון.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו