ד"ר יונה יניב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יונה יניב
    יוקנת
    25/05/2011

אם זכרונך אינו מטעה אותך ביקרתי אצלך עים ביתי האמצעית הייתי עים רולטור כיום אני יכול לשבת רק על כסא גלגלים בגלל כאבי גב טורדניים ,אז לא יכולתי ללכת בגלל בעייה אורטופדית שלי (שאינה קשורה לאצבע או לבעייה שלי כלומר כאבים וחוסר נוחות עים האצבע 3 גליל עליון הקטועה) את נתת לי מירשם למישחת פילפל לאחר שהמישחה ניגמרה לי רעייי קנתה מישחה נוספת ולא עוזר לי כלום ,עכשיו אני מישתמש עים עזריקם שהיא פחות חריפה וגם לא מסכנת את העיניים ושום דבר לא עוזר, אני מרגיש כאילו מכניסים לי כםיס עץ לתוך הציפורן וזאת בנוסף לשאר בעיות שיש לי אני בגיל 60+מה עלי לעשות לאחרונה הוצע לי ניתוח להעברת העצב לגב כף היד נאמר לי גם שאני לא אחוש את אצבעי כי שני העצבים שעוברים בצידי האצבע יועברו לגב כף היד ואני ישן בגלל כל מיני בעיות גב כרוניות שלא מצליח להיפטר מהם בתנוחת עובר כשהידיים מתחת לראש כמו שאני נירדם כך אני מתעורר בבקשה מימך את זו שבדקת אותי האים יש פיתרון לכאבים באצבע טורדניים אלה ד"ר יניב בבקשה מימך הצילו אותי כבר אין לי כוח לכל מיני מריעין ובישים וכאבים למיניהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יונה יניב

הוספת תגובה

• ד"ר יונה יניב - תגובה

ד''ר יונה יניב
    26/05/2011

לצערי אין פתרונות חדשניים עליך לנסות שוב מרפאת כאב. אכן ניתן לכרות את העצבים של האצבע אבל אז היא תהיה ללא תחושה. מצב כזה יכול לגרום שלא תרגיש חבלות או טמפ' גבוהות או נמוכות ויתפתחו פצעים וכויות שיכולות לסכן את האצבע.
    לכאבי הגב - רק מרפאת כאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו