מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר יונה יניביוקנת25/05/2011
אם זכרונך אינו מטעה אותך ביקרתי אצלך עים ביתי האמצעית הייתי עים רולטור כיום אני יכול לשבת רק על כסא גלגלים בגלל כאבי גב טורדניים ,אז לא יכולתי ללכת בגלל בעייה אורטופדית שלי (שאינה קשורה לאצבע או לבעייה שלי כלומר כאבים וחוסר נוחות עים האצבע 3 גליל עליון הקטועה) את נתת לי מירשם למישחת פילפל לאחר שהמישחה ניגמרה לי רעייי קנתה מישחה נוספת ולא עוזר לי כלום ,עכשיו אני מישתמש עים עזריקם שהיא פחות חריפה וגם לא מסכנת את העיניים ושום דבר לא עוזר, אני מרגיש כאילו מכניסים לי כםיס עץ לתוך הציפורן וזאת בנוסף לשאר בעיות שיש לי אני בגיל 60+מה עלי לעשות לאחרונה הוצע לי ניתוח להעברת העצב לגב כף היד נאמר לי גם שאני לא אחוש את אצבעי כי שני העצבים שעוברים בצידי האצבע יועברו לגב כף היד ואני ישן בגלל כל מיני בעיות גב כרוניות שלא מצליח להיפטר מהם בתנוחת עובר כשהידיים מתחת לראש כמו שאני נירדם כך אני מתעורר בבקשה מימך את זו שבדקת אותי האים יש פיתרון לכאבים באצבע טורדניים אלה ד"ר יניב בבקשה מימך הצילו אותי כבר אין לי כוח לכל מיני מריעין ובישים וכאבים למיניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר יונה יניב - תגובה
ד''ר יונה יניב26/05/2011לצערי אין פתרונות חדשניים עליך לנסות שוב מרפאת כאב. אכן ניתן לכרות את העצבים של האצבע אבל אז היא תהיה ללא תחושה. מצב כזה יכול לגרום שלא תרגיש חבלות או טמפ' גבוהות או נמוכות ויתפתחו פצעים וכויות שיכולות לסכן את האצבע.
לכאבי הגב - רק מרפאת כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?