מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבלה ברגל שמאלא11/06/2011
שלום רב,
לפני כשבועיים עברתי תאונת דרכים והממצאים העלו פגיעה ברקמות הרכות של שוק רגל שמאל , כולל השריר.. בצקות ושטפי דם. הנפיחות ירדה עם הזמן ע"י הרמת הרגל לגובה . מה שכן, בשלושה ימים האחרונים שמתי לב להתקשות של השוק וכאבים בצד הפנימי של השוק. כשאני נוגעת באזור האזור מרגיש קשיח וכאילו אין הרבה תחושה .. כמו כן יש מעט סימן כהה של מעין שטף דם. האם המצב מסוכן? האם זה טבעי? יכול להיות שזה קומפרטמנט סינדרום ? איך אני יכולה לסייע להעלים את ההתקשות הזו של השוק?
יש לציין כי מחר אני מתחילה פיזיותרפיה וכי המליצו לי לקחת ארקוקסיה.. האם אתם ממליצים לקחת את הכדור בידיעה שיש למישהו PFO בלב או שאין קשר ? והאם אתם בכלל ממליצים על הכדור הזה באופן כללי?
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה ברגל שמאל - תגובה
ד''ר יחזקאל טיטיון12/06/2011האם המצב מסוכן? - לא נשמע מסוכן, נשמע כמו המהטומה בהתארגנות.
האם זה טבעי? - כן.
יכול להיות שזה קומפרטמנט סינדרום ? - לא.
איך אני יכולה לסייע להעלים את ההתקשות הזו של השוק? - הזמן יעשה את שלו.
האם אתם ממליצים לקחת את הכדור בידיעה שיש למישהו PFO בלב או שאין קשר ? מה זה PFO?
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
א'12/06/2011תודה על התשובה.
PFO זה חור קטן בין העליות שבלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבלה ברגל
בועז דקל12/06/2011הי א'
במקרים של חבלות, הגוף שולח מסר לשרירים להתכווץ, על מנת לא לאפשר תנועה. תנועה = כאב.
אכן הזמן יעשה את שלו, והשריר ישתחרר, אך זה עלול לקחת קצת זמן. המלצתי אלייך היא להתחיל להפעיל את השריר כמה שיותר מהר, למרות הכאב. ככל שתקדימי לחזור לפעילות מלאה, כך יתקצר זמן ההחלמה.
תרגילים לחיזוק השרירים ניתן למצוא באתר שלי.
בועז דקל
מטפל בעיסוי ודיקור סיני
מרצה במכללת רידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?