מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- זה דחוף,בהמשך לאז,מה אתה בתורשאלה חשובה28/07/2011
פרופסור מציע לעשות???
זה באמת דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלום,אני בן 15 וחודש.....
אני יחסית נמוך לאחרים בגלל שתמיד הייתי באחוזון הנמוך והתחלתי להתפתח רק לפני שנה.....
גובהי 167......
יש לי בעיה חמורה ביותר שאיני יודע מה לעשות.....
בכל מקרה עד תחילת יוני הכל היה בסדר.בתחילת יוני הייתי 166.5.אך החל מה20 ביוני החלה אצלי בעיית שינה קשה ביותר שהחלה בעקבות חרדה ופחד מן השינה עצמה ומן ההירדמות(פחד מזה שאני לא יודע מתי אני נרדם,איך זה יקרה,ואז אני חושב על זה כל הזמן ומודע לזה שאני ער,חי,נושם,עוצם עיניים וכו' ואז אני לא נרדם).בקיצור,מה שקרה זה,שמאז היו לי עשרות לילות לבנים,וזה לא עבר בכלל,וגם תרופות כמו מלטונין ותרופות הרגעה,וגם רפואה של צמחים ודיבורים לא עזרו.....בכלל!!!!וזה ממשיך להיות,ואם יש לילות שאני נרדם,אז השינה כל כך לא איכותית שאיני מרגיש שאני ישן,ואני סחוט ועייף מאוד.....בכל אופן היו לי כל כך הרבה לילות לבנים,שמסתבר - שמאז תחילת יוני,כאשר אני נמצא ב"קפיצת גדילה" ובשיא ההתבגרות,גבהתי רק 5 מ"מ!!!!!!!!מתחילת אפריל,ועד תחילת יוני,גבהתי 2.2 ס"מ!!!תראו איזה הבדלים.....
מה אני עושה עכשיו?????
אני באמת חייב את התייעצותך דוקטור,כי הבעיה הזו תמשיך והגדילה אתם רואים - נפגעה בצורה משמעותית מאוד.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוף,בהמשך לאז,מה אתה בתור - תגובה
פרופ` זאב הוכברג30/07/2011אינני רואה שיש לך בעיה, פרט לחרדת יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זו לא בעיה?אם בגלל חוסר שינה
שאלה חשובה31/07/2011חמור ששום דבר לא עוזר לי לצאת ממנו כולל טיפולים הפסקתי לגבוה?!?!!?קראת את הכל?!?!!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)