בעית גדילה?

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בעית גדילה?
    אביטל
    02/08/2011

רציתי לדעת האם בעיית גדילה יכולה להיות מאותרת כבר בשלבי ההריון ואם לא- באיזה גיל למעשה קובעים האם לילד יש בעיית גדילה.
    בתי כעת בת 8 חודשים. נולדה באחוזון 5 (48 ס"מ), קפצה לאחוזון 25 ובחודשיים האחרונים ירדה לאחוזון 10. היא נמוכה מתינוקות בני גילה שלי יוצא לראות (65 ס"מ ושוקלת 7 ק"ג). כולם מסביב קוראים לה גמדה... ואני כמובן כאם טריה מתחילה להילחץ.לא שאני בדיוק גבוהה (1.60) אך בעלי לא נמוך (1.82).
    חשוב לי לציין שלאורך כל הזמן היה מתאם בין הגובה והמשקל מבחינת אחוזונים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית גדילה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית גדילה? - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    04/08/2011

בעיות גדילה אפשר לאבחן בכל גיל, כולל לפני לידה. אך לביתך לא היתה כזאת. היא נולדה באורך נורמלי - אחוזון 5. בגילאי 6-16 חודשים ילדים יכולים לעבור מאחוזון אחד לשני.
    רופא הילדים יוכל לתת לך עצה יותר ברורה לגבי הילדה שלך.
    לטפיש שקורא לילדה שלך גמדה תסובבי את הגב. היא באחוזון 10 - כלומר 10% מהתינוקות יותר קטנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור זאב הוכברג

אביטל
    04/08/2011

אתה מקסים. תודה.
    הייתי אצל רופא הילדים. הוא גם יהיה במעקב כעת מלבד טיפת חלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו