מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- בת 9 ו- 10 חודשים... בגובה 129ס"מתמר28/11/2011
בתי בת 9 ו- 10 ח', גובהה כ- 129 ס"מ. יש לה פלומת שיער עדינה במפשעה אך לא בבית השחי וללא ריח זיעה. היום הרגישה גוש קטן וכואב בצד אחד של החזה - נראה כמו תחילת ההתפתחות של השד.
אנחנו במעקב גובה אצל רופא הילדים שמסרב להפנות אותנו לאנדוקרינולוג בטענה שהיא שומרת על העקומה שלה, מה האפשרויות העומדות לרשותי? אציין שגובהי 150 ושל בעלי כ- 174. יש לי בת גדולה יותר שקיבלה את המחזור קצת לפני גיל 12 וגובהה היום הוא 154 (היא בת 14.5).
לא רוצה שבתי תהיה יותר נמוכה ממני... מה אני יכולה לעשות? לא ביצענו בדיקות דם, לא בדיקת עצמות, איך אני יכולה למצות את הבדיקות והאפשרויות שקיימות כיום אך לא נגישות לי בשל ההתנגדות של רופא הילדים שטוען שגם אני נמוכה??!!
אני רוצה לציין שגם טיפול פרטי בא בחשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 9 ו- 10 חודשים... בגובה 129ס"מ - תגובה
פרופ` זאב הוכברג07/12/2011הורים מודאגים - סיבה די טובה ללכת לשמוע מומחה אנודקרינולוג. לכו גם אם הרופא סבור שזה לא נחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)