אי סבילות לקור והתקררויות חוזרות

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• אי סבילות לקור והתקררויות חוזרות
    אייל
    27/12/2011

אני בחור בן 27 סובל מהתקררויות חוזרות כרוניות שמשתקות אותי למיטה הרגשה של חולשה חזקה כמו שפעת צמרמורות חזקות קר לי כל הזמן יותר מלשאר הסביבה באופן ניכר כל הזמן צמוד לתנור ומתלבש חם. כאילו הגוף שלי לא מצליח לחמם את עצמו וזה רק מתחזק מיום ליום כולל בקיץ אני עם ביגוד ארוך לא יכול להיות בחדר ממוזג ולא במקום עם רוח לא להיכנס לים ולא לבריכה אפילו עם מים פושרים אני ישר מצתמרר ונהיה חולה. קר לי בכל הגוף ובמיוחד ברגליים ובכפות רגליים תמיד קפואות אפילו עם 2 זוגות גרביים.
    אני גם אסמטי אז במהלך ההמחלה האסטמה מתגברת ונהיה לי קוצר נשימה. לפעמים זה בא עם נזלת ולפעמים לא אבל תמיד תחושה חזקה של חולשה וכאבי שרירים וצמרמורות.
    העניין הזה נמשך כבר כמה שנים הולך ובא ובשנה האחרונה הייתי חולה שנה ברציפות כל פעם מתקרר מחדש בלי יכולת לעשות כלום. כמו מין לופ שלא נגמר קצת מתרומם ושוב נופל ממש משהו נוראי.
    בבדיקות הדם לאורך כמה שנים הכל יוצא תקין כולל בלוטת התריס.
    המליצו לי ללכת לבירור אנדוקרינולוגי מקיף ולברר ממה האי סבילות חזקה לקור הזאת ולמה הגוף שלי לא מצליח לחמם את עצמו כמו בן אדם נורמאלי.
    אני רוצה אפילו לפנות למישהו באופן פרטי האם אני יכול לפנות אלייך ? האם זה בכלל הכיוון?
    אני מיואש מאוד חייב עזרה

תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סבילות לקור והתקררויות חוזרות - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    28/12/2011

אנחנו דנים כאן בילדים בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו