מתיחת הגוף?

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• מתיחת הגוף?
    טדי
    05/02/2008

שלום רב. שמי טדי, אני בן 20 ואני בגובה 165. יש לי שאלה תיאורטית. שאלתי היא: האם אפשר לגבוה על ידי מתיחת הגוף?

רעיון זה עלה לי כשראיתי את צווארן של הנשים ארוכות הצוואר משבטים מסוימים באפריקה (הן מאריכות את צווארן על ידי מתיחה של טבעות.

אני נוהג להתאמן מתח. ובחצי שנה האחרונה התחלתי גם להיתלות על המתח כמה דקות אחר כך. האם תיאורטית אפשר לגבוה אם מותחים את הגוף באופן קבוע?
    תודה רבה. מאוד מקווה לתשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת הגוף?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש לא !

פרופ' אלי הרשקוביץ
    05/02/2008

הדבר אף עלול להיות מסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנושא מאוד מאוד חשוב לי

טדי
    06/02/2008

אפשר בבקשה לקבל תשובה יותר מקיפה מממש לא.

האם אפשר להאריך את הגוף במעט על ידי מתיחה קבועה לאורך זמן?

אני יודע לדוגמא שאת הפין אפשר להאריך על ידי מכשיר "אנדרופינס" שמותך אותו. אז למה גוף אי אפשר?
    תודה רבה רבה וסליחה על ההתקרצצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת שאי אפשר !

פרופ' אלי הרשקוביץ
    06/02/2008

"מתיחת הגוף" אם בכלל היא מאריכה לבטח אינה מאריכה את העצמות כך שהגובה אינו משתנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים עם טבעות על צווארן

שרון
    06/02/2008

אצל הנשים האלה הארכת הצואר נעשית באמצעות הארכת הרצועות והשרירים המחברים את חוליות עמוד השדרה הצוארי.
    העצמות עצמן לא מתארכות.
    אם יורידו לנשים הללו את הטבעות הן ימותו כי חוליות הצואר שלהן לא מגינות על חוט השדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• --

טל
    12/02/2008

זה בכלל לא קשור!

איך אפשר לגבוה על ידי מתיחת הגוף?!?? למתוח את העור כילו?!?! זה תלוי בעצות לא בעור.ולא בשום מתיחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו