מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- סיכויי גדילהאלון12/02/2012
אני בן 17.5 וגובהי כעת הוא 1.63, גובה אבי הוא 1.80 וגובה אימי הוא 1.63. לפי בדיקת כף היד שנעשתה בגיל 13 לי גיל העצמות שלי צעיר ב-ארבעה חמישה חודשים מהגיל האמיתי. כמו כן סימני ההתבגרות הופיעו אצלי מאוחר מאצל השאר ואני עדיין איני מתגלח בקביעות וכו'... אחי שגובהו הוא 1.74 גבה בין גיל 18 ל-21 בסביבות 2-3 סנטימטרים. בזמן האחרון אני גובה מחודש לחודש אך מדובר בחצאי סנטימטרים או פחות. מה הם סיכויי הגדילה שלי בהתחשב בכך שאני נוקט דיאטה עשירה שאמורה למקסם את הפוטנציאל ומשתדל לישון הרבה (יש לציין כי אני גם רזה ושוקל כעת 46 קילו - הדיאטה שלי מטרתה גם להעלות אותי במשקל)?
נ.ב
האם נכון הדבר שהתפרסם בעיתונות לאחרונה שגוף האדם גובה בים השעות עשר לאחת בלילה בלבד? ולכמה שעות שינה זקוק אדם בלילה בכדי למקסם את פוטנציאל הגביהה? (אם ישנו).
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי גדילה - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ15/02/2012כדי להעריך את פוטנציאל הגדילה יש לדעת מהו גיל העצות שך כעת.
אם גיל העצמות מתקדם דיאטה עשירה לא תעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)