האים הבדיקה תקינה?

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• האים הבדיקה תקינה?
    ימית
    12/02/2012

שלום בני בן 10 וארבע חודשים 134 שוקל 35 עשינו בדיקת IGF-1 יצא 306 האים הבדיקה תקינה,? איזה בדיקות עוד צריך לעשות? הוא שוקל 34 וגובהו 134

אני מודאגת כי שתי בנותיים מאוד נמוכות הן בגיל 15 וגובהן 150 , בעלי גובהו 173 ואני 154

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האים הבדיקה תקינה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האים הבדיקה תקינה? - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    15/02/2012

הגובה הוא בהחלט בתחום הנורמה. לא ברורה לי הסיבה לבדיקה. את התוצאה יש לבדוק ביחס לנורמות של המעבדה שבצעה את הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הגדילה תקינה? שאלה נוספת

ימית
    16/02/2012

ראשית תודה על התגובה המהירה, במעבדה היה מצויין ערך 111 עד 551 כאשר לילד כמו שכתבתי 306 האים תקין?, עשינו לו בדיקה זו מכיוון ששתי בנותי נמוכות אחת 148 והשניה 152 והן בנות 16 14 מה גם שכשקיבלו ווסת גיל העצמות רץ קדימה.

כמו כן גיליתי אתמול שלבני החלו לצמוח שערות באיזור הפין מתי אראה קפיצה בגדילה ולאיזה גובה אמור להגיע? אני 154 בעלי 173

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הגדילה תקינה? שאלה נוספת - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    16/02/2012

כאמור, הכל תקין. כבר עשיתם יותר בדיקות מהנדרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו