מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התבגרות מוקדמת לביתי בת ה - 10אני05/04/2012
שלום .
הכל החל כאשר ביתי קיבה מחזור בגיל 9.5 (היא כיום בת 10), יש לה ציצי מפותח ושיעור מלא בכל המקומות.
בביקור אצל האנדוקרינולוגית , אנחנו סירבנו לזריקות ואנו מתמודדים עם המחזור דיי בסדר.
היא באחוזון גדילה 95 .הפנתה אותנו לדיאטנית כדי לרדת טיפה במשקל כיום המדדים הם:
משקל - 52
גובה - 1.47
בדיקת עיניים פורשה - תקינה
בדיקות הדם יצאו תקינות מלבד אינסולין שיצא 28.6 כאשר הטווח הוא 29 - 0.
מה לעשות עכשיו? אני ממש בלחץ.
אנחנו דיי שומרים על התזונה , משתדלים לעשות פעילות גופנית אם כי למען האמת לא כל כך יוצא לנו.
עכשיו, לאחר התוצאה של האינסולין , 1) אני אמורה להיות בלחץ אטומי או פשוט לרדת איתה במשקל ולעשות פעילות גופנית יותר איננסיבית ?
2) האם המצב שלה יחמיר?
אודה לכם על תשובה מהירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התבגרות מוקדמת לביתי בת ה - 10 - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ16/04/2012בשלב זה הייתי ממליץ על דיאט בשלוב עם פעילות גופנית ארובית כריצה, רכיבה על אופניים, שחייה למשך 60 דק ביום חמשה ימים בשבוע.
לגבי ההתבגרות המינית המוקדמת אין כבר הרבה מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)