מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- תינוק בן שנה וחציאמא של ליאור23/04/2012
שלום רב,
מכיוון שבן שלי נולד אחרי הריון רגיל ותקין במשקל וגובה ממוצע וחלה בגיל 7 חודשים והיתה לו עצירה בגדילה ומאז הוא באחוזון 10
בגובה עשיתי לו צילום כף היד לפי הפינוח צילום מתאים לגיל 12 חודשים מה זה אומר?ואם עליי לעשות לו בדיקות דם לבדוק את הורמון הגדילה?או שלפני זה לפנות לאנדוקרינולוג?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תינוק בן שנה וחצי - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ23/04/2012עד גיל שנה יש שינוי באחוזוני הגדילה לכיוון הנטיה הגנטית של המשפחה. בנוסף עצירת גדילה בשנת החיים הראשונה אינה נובעת לרוב מחוסר בהורמון גדילה אלא מבעיות תזונה,מחלות זיהומיות חוזרות הפוגעות בתאבון.
ממליץ לך לשוחח קודם כל עם הרופא המטפל שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
אמא של ליאור23/04/2012ביתי הבכורה גובה מעל הממוצע אחוזון 75 מאז הלידה אני 160 בעלי 182 אכן בני לא אכלן גדול ולפני גיל שנה הפסיק לאכול תמ"ל ודייסות .מהתרשמות שלי מרופאת ילדים שלו היא לא כל כך יודעת .האם כדאי בכל זאת לקבל ממנה הפניה לאנדוקרינולוג או להמתין עוד חצי שנה שנה ולעשות צילום נוסף?זה שגיל העצמות מתאים לגיל שנה והוא בן שנה וחצי אומר שיש לו פוטציאל להדביק את החצי שנה או שאין כל משמעות לזה?
סליחה על האורך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה כי היתה לי שאלה ללא תשובה תו
לרה27/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך המהירה - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ01/05/2012הייתי ממתין חצי שנה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)