תינוק בן שנה וחצי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וחצי
    אמא של ליאור
    23/04/2012

שלום רב,
    מכיוון שבן שלי נולד אחרי הריון רגיל ותקין במשקל וגובה ממוצע וחלה בגיל 7 חודשים והיתה לו עצירה בגדילה ומאז הוא באחוזון 10
    בגובה עשיתי לו צילום כף היד לפי הפינוח צילום מתאים לגיל 12 חודשים מה זה אומר?ואם עליי לעשות לו בדיקות דם לבדוק את הורמון הגדילה?או שלפני זה לפנות לאנדוקרינולוג?תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וחצי - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    23/04/2012

עד גיל שנה יש שינוי באחוזוני הגדילה לכיוון הנטיה הגנטית של המשפחה. בנוסף עצירת גדילה בשנת החיים הראשונה אינה נובעת לרוב מחוסר בהורמון גדילה אלא מבעיות תזונה,מחלות זיהומיות חוזרות הפוגעות בתאבון.
    ממליץ לך לשוחח קודם כל עם הרופא המטפל שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

אמא של ליאור
    23/04/2012

ביתי הבכורה גובה מעל הממוצע אחוזון 75 מאז הלידה אני 160 בעלי 182 אכן בני לא אכלן גדול ולפני גיל שנה הפסיק לאכול תמ"ל ודייסות .מהתרשמות שלי מרופאת ילדים שלו היא לא כל כך יודעת .האם כדאי בכל זאת לקבל ממנה הפניה לאנדוקרינולוג או להמתין עוד חצי שנה שנה ולעשות צילום נוסף?זה שגיל העצמות מתאים לגיל שנה והוא בן שנה וחצי אומר שיש לו פוטציאל להדביק את החצי שנה או שאין כל משמעות לזה?
    סליחה על האורך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה כי היתה לי שאלה ללא תשובה תו

לרה
    27/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    01/05/2012

הייתי ממתין חצי שנה נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו